Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
En kveld på biblioteket vol.2
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Bibliotekslaiven 2
"One-liner":
Om nettene kommer de ut av bøkene og fortsetter eventyrene sine utenfor.
Fylke:
Akershus
Sted:
Lørenskog bibliotek
Ønsket ant. delt:
25 eller fere
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
5.11.2016
Dato/tid for slutt:
5.11.2016
Varighet:
1 kveld
Påmeldingsfrist:
28.10.2016
Betalingsfrist:
05.11.2016
Aldersgrense:
1
Arrangører:
Melina Edvardsen, Ola Kristian Læhren
E-post:
olahren@gmail.com
Hjemmeside:
http://bibliolaiv.blogg.no/
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Hva skjer når Sauroman slår seg sammen med Voldemort? Hvorfor har Jane Eyre blitt uvenner med James Bond? Og hva skjedde egentlig den gangen Varg Veum gikk en måneskinnstur med Wonder Woman?

Har du noen gang lurt på hva som skjer på et bibliotek etter stengetid? Jo, da våkner de litterære figurene til live. Romanser blomstrer, allianser dannes, men den evige frykten for kassering er alltid til stedet. Leses ikke bøkene vil de litterære skikkelsene dø?

Laiv eller levende rollespill er en form for improvisert teater eller rollespill der deltakerne får utdelt eller skaper gitte roller i en konstruert eller arrangert «virkelighet» og spiller disse. Til forskjell fra teater foregår laiv uten manus eller publikum.

Spillerne kan være en valgfri figur fra den litterære verden. Både romaner, dikt og tegneserier er lov. Man kan melde seg på i grupper av typen «Ringens Brorskap» eller enkeltvis. Rollen din vil være det litterære verket han/hun opptrer i.

Det vil være lave kostymekrav som deltageren stiller opp med selv, men tenk på at kostymet ditt skal illustrere personen du har valgt. For eksempel kan Sherlock Holmes ha et forstørrelsesglass og Harry Potter har et arr i pannen. Om man vil gjøre mer ut av det kan man selvsagt gjøre det.

mvh : Ola, Melina og Lørenskog Bibliotek.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen