Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Stulaaria 1 - Bryllupet
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Nannestad utenfor Oslo
Ønsket ant. delt:
50 - 60
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
14.7.2005
Dato/tid for slutt:
17.7.2005
Varighet:
4 dager
Påmeldingsfrist:
01.05.2005
Betalingsfrist:
15.05.2005
Aldersgrense:
18 år, 16 år med foresattes underskrift
Arrangører:
Ann-Kristin Sigde, Tommy Næss, Marianne Engelstad, Martin Andresen, Alexander Orby, Rikke Haakenstuen, Daniel Winsvold
E-post:
fantasyinlaiv@gmail.com
Hjemmeside:
http://www.home.no/fantasy-il
Org./For./Gruppe:
Fantasy InLaiv
Kommentar:

Stulaaria 1 - Bryllupet

På Det Siste Gildet, Figorenus den Fredbringendes siste kveld, var det representanter fra alle folkeslag og fra alle Stulaarias hjørner. Her var alver og dverger, mørkalver og mennesker. Her var hele Stulaarias elite, her var trollmenn og prester, soldater og konger. Men kvelden ble mer spennende enn noen kunne tenke seg.
Morta, Figorenus' lærling som ble forvist fra Ordenen for å ha stjålet Drephirs Sorte Bok, kom tilbake for å vinne sin gamle mesters krefter. Men Figorenus var ikke for gammel til å kjempe, og før kvelden var over lå de begge døde i trollmennenes hall.
Men var dette slutten på Drephirs kanskje mektigste tjener?

Et år etter Det Siste Gildet skal Erik Stutleifsson og Philia Galtungsdottir, det nye Høykongerikets nye kongepar, holde bryllup. Stedet der bryllupet finner sted heter Midtveis, og en attraksjon som et kongelig bryllup har tiltrukket seg folk fra fjern og nær. Allerede har mange kommet, og det ventes at enda flere vil dukke opp for å overvære en slik hendelse.
Bryllupet vil finne sted på Gudenes Aften, og ikke en hvilken som helst Gudenes Aften, men på den siste dagen i det gamle årtusenet. Mens Høykongeparet feirer sitt bryllup vil verden gå inn i år 3000. Situasjonen i det nye kongeriket er ennå ustabil, og kongeparet har besluttet å feire sitt bryllup på nøytral grunn midt mellom de to hovedstedene, for å tilfredsstille alle. Likevel frykter mange at den skjøre alliansen snart vil briste.

Tidene i Stulaaria har vært onde, avlingene er dårlige, stormene hyppige, tørkeperiodene lengre og mysteriene flere. I landsbyen Midtveis er situasjonen vanskelig, for her kjemper ulike grupper om sitt i det nye Høykongeriket. En gruppe som kaller seg Sorte Måne har plaget byen med utallige tyverier, og landsbyen innbyggere er skremt. Samtidig hevder de vise at Drephirs Segl svekkes. Er det noe større på ferde?


* * * * *

Stulaaria 1 - Bryllupet er en laiv med konflikter, intriger og politisk maktkamp. Dette er ikke en hack 'n slash laiv, men noe kamp vil nok forekomme. Laiven er en fortsettelse av Det Siste Gildet, som fant sted i november 2003.

Laiven finner sted i Nannestad, kun en kort tur med lokaltoget utenfor Oslo.

Prisen på laiven blir 400 kroner, 350 kroner for medlemmer av Fantasy InLaiv. Dette dekker mat, for vertshuset vil servere 3 måltider mat om dagen, inkludert et overdådig bryllupsmåltid som er Figorenus' siste gilde verdig.

Vær velkommen!

For mer info, bakgrunnshistorier og påmelding, besøk www.home.no/fantasy-il

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen