Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Sverdet Brenner
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestland
Sted:
Nær Bergen
Ønsket ant. delt:
25
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
4.2004
Dato/tid for slutt:
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
15.02.2004
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
16 år
Arrangører:
Anya Bagge, Marianne Aarø, May-Lill Sande
E-post:
sverdet@kaldoc.org
Hjemmeside:
http://www.hildreheimen.org/sverdetbrenner.html
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

31.03.2004 - Avlyst

Amjaad løper med solen i ryggen og bak seg hører hun hestehovene slå i sanden. De kasmenistanske soldatene er bare et par kamellengder unna, og de tar innpå for hvert skritt. Et uendelig øyeblikk gjør smerten hele kroppen hennes stiv, men hun tar seg sammen og løper videre. Smerten i kroppen er uutholdelig, men ved Kalas Nåde finner hun styrke til å fortsette. Om hun bare klarer seg over neste sanddyne vil ikke hestene ta henne igjen, sanden er for løs til at de kan holde tempoet. Lurer på om Sayyida har klart seg? Hun tror ikke det. Jeg må fortsette, jeg må klare meg, tenker hun. Ved Kalas Nåde, jeg kan ikke svikte dem nå. Med krefter ingen mennesker før har hatt, stormer hun over den siste sanddynen, vekk fra de kasmenistanske fangevokterne og ut i den brennende, uendelige sanden....

To dager senere finner en kamelgjeter den livløse kroppen til Amjaad. Hun har nesten kommet frem til oasen hvor han bor. Det ville ikke vært første gang han fant døde kropper eller hvitblekede ben i den nådeløse sanden Folket har valgt som sitt hjem, men denne gangen var det enda et lite pust av liv igjen i den nakne og forbrente kvinnen.

Mens gjeterens familie nærer Amjaad til live igjen merker de at hennes høyre hånd er sterkt forbrent, mer enn hva solen har gjort med resten av kroppen. Amjaad mumler at sverdet har gjort det. Sverdet som hvilte for lenge. Sverdet som lå ubrukt i sanden og ble rødglødende av solens stråler. Det brennende sverdet som hun plukket opp med sin bare hånd og badet i kasmenistansk blod for å kjøle det ned.

Det brennende sverdet som var prisen for hennes frihet. Lederen for Junuwdstammen kan endelig vende hjem.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen