Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
New Voices in Art
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Nærmere info kommer
Ønsket ant. delt:
12
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
20.9.2008
Dato/tid for slutt:
21.9.2008
Varighet:
En kveld per oppsetning
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
17
Arrangører:
Katrine Svela, Ronja Lofstad
E-post:
katrine.svela@gmail.com
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Byens spirende kunstnere er samlet. I morgen åpner utstillingen "New Voices In Art" for publikum og de ferske kunstnerne holder fest i utstillingslokalet kvelden før. Det er duket for mingling, flørting, kunstdiskusjoner og nettverksbygging mellom kunstverkene. En journalist ønsker å skrive en artikkel om utstillingen, en kunstoppkjøper med tykk lommebok studerer granskende de ulike installasjonene, en utbrent kunstner trenger inspirasjon til sitt eget verk, og de nervøse debutantene piner seg selv med spørsmål om det de har laget egentlig er bra nok.

Dette er et Chamber game satt opp i forbindelse med vårt særemne. Spillet, ?New Voices In Art?, er skrevet av Tor Kjetil Edland, Arvid Falch og Erling Rognli (se: http://chambergames.wordpress.com/ ). Spillet skal settes opp to ganger med to ulike spillergrupper, et spill på lørdag ettermiddag og et søndag. Problemstillingen vår for særemnet går ut på å sammenlikne de to utviklingene av spillet med utgangspunkt i Wolfgang Isers resepsjonsteori.

For at utgangspunktet for de to spillene skal være så likt som mulig, er rollene forhåndsbestemte. Likevel vil vi prøve å etterkomme deres ønsker så langt det lar seg gjøre. Vi stiller med kunstverket du skal debutere med, og du trenger ikke ha greie på samtidskunst for å delta.

Pris: Kr 75,-

Påmelding skjer til katrine.svela(at)gmail.com

Navn:

Alder:

E-post:

Spilledag: lørdag/søndag

Eventuelle ønsker i forhold til rolle:

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen