Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Memoria - Tidsportalen 2
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Viken
Sted:
Lunde, før Son, ved Oslofjorden
Ønsket ant. delt:
30+
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
10.10.2008
Dato/tid for slutt:
12.10.2008
Varighet:
Helg, fredag-søndag
Påmeldingsfrist:
01.09.2008
Betalingsfrist:
14.09.2008
Aldersgrense:
16
Arrangører:
Magnus Pedersen, Caroline Petersen, Henrik Alan Henriksen
E-post:
laivmemoria@hotmail.com
Hjemmeside:
http://memoria.laiv.org
Org./For./Gruppe:
Memoria
Kommentar:

Politiagentene stivnet til, og rettet våpnene mot de fremmede som kom stormende ut av portalen. De trodde ikke sine egne øyne. Ut av det som hadde vært en inaktiv Tidsportal de siste 76 årene, dukket det nå opp en gruppe dresskledde, bevæpnede menn som så ut som om de måtte komme fra 30-tallet, og ansiktene deres minnet mistenkelig om noen de bare hadde sett bilder av i gamle, støvete sakspapirer. Det kunne bare bety én ting?

I forvirringen som fulgte kom de mystiske fremmede seg unna, men det var åpenbart at de var like sjokkerte som politiet selv. Politiagentene utvekslet forskrekkede blikk. Det som ikke skulle skje, hadde skjedd. Tidsportalen er aktiv igjen, og Mafiaen er tilbake...

----------------------

På et bortgjemt sted i utkanten av byen Chicago finnes en Tidsportal, som var aktiv i mange år helt til den av uvisse årsaker ble deaktivert i 1931. I forbindelse med denne Tidsportalen har det oppstått et Tidspoliti og en Tidsmafia, som begge var store frem til 30-tallet, da Tidsmafiaen og store deler av Tidspolitiet forsvant.

Det er nå ett år siden Tidsportalen igjen ble aktiv, og medlemmer av Mafiaen fra 30-tallet og to politimenn dukket opp igjen gjennom Portalen. Konsekvensene for området har vært enorme, og politiet fortviler. Brått og uventet skal de nå både forholde seg til en Tidsportal som ingen i deres generasjon har sett aktiv før, i tillegg til en organisert og brutal Mafia som er i ferd med å få makt over området igjen.

Det ryktes dessuten om en mystisk orden som kaller seg for Tidsmystikerne. Man har ikke hørt stort fra Mystikerne siden 30-tallet, men de siste årene har det dukket opp spor som kan tyde på ordenen ikke opphørte å eksistere for 77 år siden likevel?

----------------------

Memoria - Tidsportalen 2 er en laiv med en blanding av Politietterforskning, Mafiavirksomhet, noe overnaturlig og mystisk, Mysterier, interessekonflikter og personlige intriger.
Det vil være mysterier å løse, saker å etterforske, Mafiavirksomhet og selvfølgelig, mystiske ting som skjer i forbindelse med Tidsportalen.
På denne laiven er det lagt opp til at alle spillerne skal ha nok å spille på.

Rollemuligheter:
Mafia enten fra 30-tallet eller nåtiden,
Tidspoliti,
Tidsmystikere,
Lokale folk og annet.

Høres dette interessant ut?

Sjekk det ut!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen