Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Novum Noctem ,del 12
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Nok en lang samling der light og dark fae skal møtes, sosialisere i relativt trygge omgivelser, der nye ledere skal velges/utpekes.
Fylke:
Vestfold og Telemark
Sted:
Speiderbo, Speiderveien 5, Nøtterøy, 3121, Norway
Ønsket ant. delt:
30
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
16.9.2016
Dato/tid for slutt:
18.9.2016
Varighet:
2 dager
Påmeldingsfrist:
14.09.2016
Betalingsfrist:
16.09.2016
Aldersgrense:
18 ( 16 med verge)
Arrangører:
Sissel Hansen, Tula Liverød, Chris Hedberg, Tommy Olsen
E-post:
novumnoctem@gmail.com
Hjemmeside:
http://novumnoctem8.wixsite.com/novumnoctem
Org./For./Gruppe:
Novum Noctem
Kommentar:

Tønsberg er en by i endring. tidligere dominerte vampyrene skyggeverdenen, men etter at Fae dukket opp og annonserte sin tilstedeværelse, har dette endret seg, Ikke lenger er vampyrene den dominante rasen. Hvor mange Fae som egentlig har hatt tilhold i lille Tønsberg er fortsatt uvisst, men det som ER sikkert, at det nå fort kan komme en del til byen for å fylle ett vakum etter de som enten døde i kampene eller valgte å dra. Så gjenstår det å se hva som skjer i Tønsberg og områdene rundt i tiden fremover. Hvor mange Fae,varulver og magikere som kommer til å ønske å kalle dette området for sitt hjem og søke lykke her. Ryktene skal jo ha det til at her kan ALT skje..

denne samlingen vil ha intriger mellom dark fae og light fae, samarbeid eller vil de igjen gå hvert til sitt? tiden vil vise .....


Velkommen til laiv satt i en parallell verden til vår egen. Laivene vil bli holdt med en 6-8 ukers mellomrom, avhengig av når egnet lokalet til å ha laiven i er ledig, og hvor mye IL har å gjøre. Det er ingen krav om at du må delta på hver eneste laiv, dette er on-going så du dukker opp på de laivene du kan :)

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen