Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Kyrn I - Duellen
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestfold og Telemark
Sted:
Grenland
Ønsket ant. delt:
100
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
2.7.2010
Dato/tid for slutt:
4.7.2010
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
01.06.2010
Betalingsfrist:
01.06.2010
Aldersgrense:
16 år
Arrangører:
Magnus Vike, Elisabeth Ripegutu, Espen Roligheten, Thomas Flaaten Fredriksen
E-post:
Vargh2010@hotmail.com
Hjemmeside:
http://vargh.laiv.org/
Org./For./Gruppe:
Vargh
Kommentar:

TEASER: Året er 366. Fem år er gått siden Skelic falt for fredsfyrstens hånd i Hadel, og det er fred på store deler av Kyrn. Den sortridderske og gråvandrerske krig er offisielt avsluttet, men det er fortsatt store politiske spenninger mellom de to mektige folkene.

De siste syv årene har det ikke vært større militære kamphandlinger mellom de to folkeslagene. Men selv om det ble tegnet en slags fredsavtale etter at gråvandrerne ble jaget vekk fra sortriddernes nordport i 359, har det vært en rekke mindre slag og trefninger.

Nylig fikk gråvandrerske spioner nyss om en sorteridderstyrke på 12 lag dypt inne i gråvandrernes skoger, som spredte seg i tre forskjellige retninger. Fem av lagene ble avslørt i det de raidet Taur Ilen, et religiøst senter på grensen mellom Agerne og Tarqi. På vei ut av byen faller de i gråvandrersk pilregn, og flere av nøkkelpersonene blir skadet. De flykter vestover mot gråvandrerrikets ytterste rekker, og søker til sist husly i et skogfylt land sør for noctariienes landområde.

Gråvandrerske soldater har fulgt etter dem og slått leir i nærheten av deres tilfluktsted, ved vertshuset «Den gale måke». Med seg i sin makt har sortridderne ett av gråvandrernes tre helligste relikvier. Ut fra retningene å bedømme har noen av gråvandrerne kommet til at de andre lagene er på vei til de andre relikvienes tilholdssteder.

Hvordan vil gråvandrerne forholde seg til sorteridderne, og det faktum at de har et av de tre hellige relikviene? Hvordan vil sortridderne forholde seg til gråvandrerne? Hvordan skal situasjonen de to folkeslagene står overfor løses?

Dette, og mange underliggende spørsmål, kan du være med å besvare 2. ? 4. juli 2010.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen