Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Itras By
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestfold og Telemark
Sted:
Larvik
Ønsket ant. delt:
20-35
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
4.2009
Dato/tid for slutt:
Varighet:
12+ Timer
Påmeldingsfrist:
15.02.2009
Betalingsfrist:
15.03.2009
Aldersgrense:
16+
Arrangører:
Kjetil Kverndokken, Sven Jarle Hafstad
E-post:
omega1no@hotmail.com, svenhafstad@hotmail.com
Hjemmeside:
http://laivforum.net/forumdisplay.php?f=151
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Om Itras By:

"Rollespillet Itras by er en surrealistisk urbanfabel ført i pennen av Martin Bull Gudmundsen og Ole Peder Giæver. Boken er illustrert av Thore Hansen, og lanseres under Arcon-festivalen i Oslo 26-29. juni. Itras by er satt til en forunderlig 20-tallssetting der drømmer og mareritt blir til virkelighet, og leseren selv er helten. Spillet henter impulser fra filmer som Delikatessen og De fortapte barns by, fantasylitteratur, tegneserier og science fiction."

Om laive

"Klondyke Inn, for Eventyrere og Itranauter

Et sted hvor mange sover over etter de har vært utenfor byen eller planlegger å gå ut. Stedet har også en velbrukt bar hvor mange i byen holder hus bare for å late som om de er spennende.
Stedet sies å være hjemsøkt, men om det er spøkelser fra hinsides eller en glemt beboer med kols vet ingen. Man skal i alle fall være forsiktig her, for Rand-Gjengerne kommer ofte på besøk, og driver fanden skap, alt fra bortføringer til å gjøre om håret ditt til urteplanter...."

"Ekydnolk Inn, For Itranauter og Eventyrere

Et sted hvor få sover og ingen har vært utenfor byen eller har planer om det. Uansett hvem du er er du en annen her; et motsatt jeg av en hel deg. Man kommer hit ikke for å dra ut i Rand Sonen, men for å dra på et eventyr inn i seg selv og prøve noe nytt. Man blir aldri den samme igjen, men betyr det at du ikke lenger er deg selv når du kommer ut igjen..."

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen