Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Eksperimentet - Fantasy InLaivs julebord 2006
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Tonsenhagen Velhus
Ønsket ant. delt:
45
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
6.1.2007
Dato/tid for slutt:
6.1.2007
Varighet:
4 - 6 timer
Påmeldingsfrist:
10.12.2006
Betalingsfrist:
20.12.2006
Aldersgrense:
16
Arrangører:
Rikke Haakenstuen, Martin Andresen, Rolf Tommy Næss, Ann-Kristin Sigde, Alexander Orby
E-post:
post@fantasyinlaiv.no
Hjemmeside:
http://www.fantasyinlaiv.no
Org./For./Gruppe:
Fantasy InLaiv
Kommentar:

Igjen er det juletider og mediekonsernet CBT-Norge og CBT-TV med O'Cradle-familien i spissen er midt i julestria. Snøen ligger tykt og det plystres julesanger i korridorene. Som alltid i desember snakkes det om den årlige teambuildingsturen som pleier å finne sted rundt disse tider. Turen vil også antakeligvis inkludere det beryktede julebordet, som alltid blir det store samtaleemnet for resten av året. Her ser alle de ansatte hverandre i nye lys, som pleier å føre til litt av hvert...

Noe nytt har skjedd denne høsten. Tony Messing, O'Cradle familiens store rival, har laget sitt eget TV-selskap, Mess-TV, og begynner å hale innpå seertallene til CBT-TV. Det begynner å bli desperate tider og noe må gjøres. Alle venter på invitasjonen til teambuildingen, som grunnet omgivelsene, garantert kommer til å bli arrangert for å få opp motivasjonen til kamp hos de ansatte. Invitasjonen har imidlertid ikke kommet, men for noen dager siden dukket det opp en umerket CD med en invitasjon i form av et lydspor i postkassen til alle de ansatte, og alle regner med at det bare er et av Bernhard O'Cradles sprell.

Denne laiven følger opp Fantasy InLaivs julebord for 2005, Kanapé, Arsenikk og Begjær ("Den store såpeoperalaiven"). Den vil være basert på intrigespill og god julebordsånd. Etter laiven blir det en skikkelig afterlaiv som tjener rollen som Fantasy InLaivs julebord 2006.

Vil du være med på en uforglemmelig aften med såpe, mysterier og intriger, etterfulgt av et julebord du ikke vil gå glipp av? Vær velkommen!

Mer informasjon på våre hjemmesider www.fantasyinlaiv.no

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen