Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Fade to Grey
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Sommerfesten der lidenskapen forsvant
"One-liner":
På et hageselskap for kultureliten ender alle opp som følelseskalde og overflatiske
Fylke:
Oslo
Sted:
Vøienvolden gård
Ønsket ant. delt:
35
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
11.6.2011
Dato/tid for slutt:
11.6.2011
Varighet:
kl 14 - 21
Påmeldingsfrist:
11.06.2011
Betalingsfrist:
11.06.2011
Aldersgrense:
16 år
Arrangører:
Caroline Myhrvold, Lasse Lundin, Martin Eckhoff Andresen
E-post:
martin.eckhoff.andresen@gmail.com
Hjemmeside:
http://www.laivfabrikken.no/fade_to_grey
Org./For./Gruppe:
Laivfabrikken Oslo
Kommentar:

Vi er på et hageselskap for kultureliten, et sted der de som betyr noe bør være, og de som ønsker å bety noe, ønsker å være. Vin drikkes og kanapèer fortæres. En samling karakterer med sine relasjoner og refleksjoner, konflikter og lidenskaper.

Etterhvert som festen skrider fram blir festdeltagerene stadig mindre engasjere og stadig mindre reflekterte. De blir følelseskalde og overfladiske "grå mennesker", som likevel fullt ut er i stand til å holde masken ovenfor sine medmennesker, for eksempel ved å snakke om interiørdesign.

Fade to Grey er en laiv inspirert av filmen Den brysomme mannen, der hovedpersonen kommer til en verden der alt er perfekt - men ingen egentlig føler. Laiven handler om å utforske hva som skjer med relasjonene mellom roller som først er følende mennesker, og deretter sakte, men sikkert, ender opp som overfladiske og følelseskalde, uten evne til å virkelig engasjere seg i det som skjer.

I løpet av laiven vil alle rollene ende opp som følelseskalde og overfladiske grå menn og kvinner. Kanskje er de opptatt av interiør, staffasje, klær, rykter, eller noe helt annet. Felles for dem alle er at de egentlig ikke bryr seg, ikke føler noe på ordentlig. Denne laiven handler ikke om å redde verden eller finne en logisk forklaring på hvorfor alle er følelsesløse - den finnes ikke. Det er uunngåelig at alle rollene ender opp som grå menn. Snarere handler laiven om å utforske hva som skjer med relasjoner, konflikter og intriger når de det gjelder ikke lenger bryr seg.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen