Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
FRI
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
En liten spontan WW2 Sommerlaiv med skrekkelementer.
Fylke:
Rogaland
Sted:
Klepp
Ønsket ant. delt:
15
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
10.7.2015
Dato/tid for slutt:
11.7.2015
Varighet:
8 timer ca
Påmeldingsfrist:
06.07.2015
Betalingsfrist:
07.07.2015
Aldersgrense:
16år med lapp fra foreldrene dine
Arrangører:
Tim Esborn, Hallgeir Gustavsen
E-post:
laiv@ayp.no
Hjemmeside:
http://slaiv.no/fri/
Org./For./Gruppe:
SLO
Kommentar:

«Fri» er en en kvelds laiv satt i WW2 en ukjent plass i Europa. Spillerne er krigsfanger tatt av tyskerne som er ved å bli transportert med lastebil til en fangeleir. Lastebilen krasjer etter å ha blitt beskutt av det som høres ut som russere og de fleste av fangene og vaktene dør i krasjen. I kaoset som oppstår klarer en del av de overlevende fangene å stikke av. Dere har løpt i timesvis, lyden av fronten har blitt høyere rundt dere og det blir visket om at dere er fanget i ingenmannsland mellom to fronter som sloss. Men dere er redd både Russere og Tyskere, dere er sulte, trøtte og redde. Det dere trenger en plass å gjemme dere, hvile og få lagt en skikkelig plan. Ingen av dere kjenner alle de andre men dere er alle i samme båt og vil vekk fra fronten og vekk fra krigen.

Noen snakker om at USA har kommet til Europa for å slå tilbake nazistene, andre mener det er Soviet som er ved å slå tilbake Hitler og ta over Europa mens andre igjen sier det bare er ønsketenkning at Hitler blir tatt. En ting er sikkert. Om dere ikke finner en plass å gjemme dere snart så vil dere alle bli fanget igjen av enten tyskere eller russere, og dere vet ikke hva som er værst.

Laiven kommer til å ha skrekk elementer med basert på Lovecrafts Cthuluhu Mythos og vi håper alle får kjenne litt økt puls i løpet av laiven:) Hva disse elementene faktisk er får bli en overaskelse.

Når laiven begynner har noen fått øye på en hule eller et hull og dere er på vei mot den for å søke ly og hente dere inn. Dere har litt boksmat dere stjal fra bilen men ikke nok til alle. Noen snakker om å finne bær eller røtter men ingen har tatt kontrol. Laiven begynner så fort man er hoppet ned i hullet. (Det vil komme en del regler på Briefen om hvordan spill vil foregå).

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen