Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Tilbake.... IGJEN Til Den Ytterste Utpost
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Utposten 3
"One-liner":
Fylke:
Vestfold og Telemark
Sted:
Skifjell
Ønsket ant. delt:
25
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
10.6.2011
Dato/tid for slutt:
11.6.2011
Varighet:
Et døgn
Påmeldingsfrist:
15.05.2011
Betalingsfrist:
01.06.2011
Aldersgrense:
18
Arrangører:
Marius Riis Thorstensen, Lars Skau Ekornrød
E-post:
post@sortridderne.com
Hjemmeside:
http://www.sortridderne.com
Org./For./Gruppe:
Sortridderne
Kommentar:

For en måned siden mottok flere Sortriddere et telegram fra sir Armador Ravnehjerte. Han beordret dem nok en gang om å pakke for en lang reise, og om og snarest møte opp utenfor Ravnegodset. Som vanlig beordret også dokumentet fullstendig stillhet rundt det hele.

Fra alle kanter av Riket reiste en liten gruppe Sortriddere til Ravnegodset og det avtalte oppmøtestedet utenfor godsets mur, de fleste kjente fra tidligere reiser med Ravnehjerte. Etter tre dager kom Armador Ravnhjerte selv ut av porten sammen med sine livvakter. Med seg hadde de en vogn med en lang, tung kiste på, sikret med en tynn sølvglimrende kjetting. Ravnehjerte samlet troppene, og Sortridderne tok den lange reisen gjennom riket og ut muren i Nord. Kisten ble brakt med hele veien, men ingen vet helt hva den inneholder. Fra muren i nord gikk veien videre nordover, helt tilbake til Tåkedalen.

Det ellers så spredt befolkede området rundt Tåkedalen utenfor Riket er nå mer eller mindre folketomt. De få gjenværende folkene Ravnehjertes følge har påtruffet har alle grusomme ting å fortelle - Skrekkhistorier om monstre og vandøde i skogene, og om hele familier som har forsvunnet fra sine hjem i løpet av natten. Ravnehjerte selv har vært taus om oppdraget, men han holder høy beredskap blant krigerne, og speiderne blir kjørt hardt for å holde utkikk rundt dem til all tid.

Sortridderne har akkurat slått opp leir i Tåkedalen, og natten nærmer seg. De er Tilbake til den Ytterste Utpost, igjen?

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen