Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Nattens Klør 7 - Skygger i Skumringen
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Rolands sjøen
Ønsket ant. delt:
ca 60
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
27.8.2004
Dato/tid for slutt:
29.8.2003
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
01.08.2004
Betalingsfrist:
08.08.2004
Aldersgrense:
Arrangører:
Trond Børsum, Eirik Støylen
E-post:
trond@pyromania.no
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Når dere endelig trodde at Norge var et trygt sted å laive igjen! Så kommer vi tilbake! Nattens Klør arrangeres nå for 7. ende gang, og Skygger i Skumringen kommer i "ny og bedre" format!

Landsbyen Luln, i keiserriket Karameikos (satt i D&D verden Mystara) har blitt kjent gjennom hele riket de siste årene. Etter at landsbyen for 10 år siden stanset de første invasjons styrkene fra naboriket Tyathis, 1 år etter at landsbyen var blitt nesten utslettet av en sekt med onde prester som tilbad slange guden Cesinec, og har blitt rasert og bygd opp igjen flere ganger de siste tiårene, har "landsbyen" blitt et beryktet sted.

Nå kommer det strømmende eventyrere til det lille vertshuset, som er det eneste man i senere år har orket å gjennbygge. De omliggende gårdene er overaskende velagde og mange familier har overlevd flere generasjoner i området, med trussler fra varulver, orker, vampyrer, onde prester og gale gnomer. Og familien er her fortsatt! Fastboende hardhaus eller tilreisende fopp? Hva vil du spille?

Nattens Klør er en serie med klisje fantasy laiver. Serien startet i 1996, som en nybegynner laiv, men har i senere år utviklet seg til en laiv for alle! Noen gamle roller du vil spille? Ideer til fantasy roller du aldri har fått prøvd? Send oss en mail!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen