Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
ZombieGildet
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Avansert temafest forkledt som lavterskel middelalder fantasi zombieapokalypselaiv.
Fylke:
Viken
Sted:
Grønlandshytta
Ønsket ant. delt:
Ca 30-50
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
17.8.2018
Dato/tid for slutt:
19.8.2018
Varighet:
1 ettermiddag/kveld
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
01.05.2018
Aldersgrense:
18 år
Arrangører:
Hans Olai Martinsen, Kjetil Austvoll-Dahlgren, Per Anders Engelstad
E-post:
Hjemmeside:
https://zombiegildet.wixsite.com/laiv
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Intro

Verden er rammet av en pest som gjør folk til zombier. Både mennesker, orker og alver blir smittet, og det finnes ingen kur. I desperasjon flokker folk fra alle raser seg til én av de tre ordenene: Naturordenen, Teknologiordenen og Magiordenen. Dette byr på lojalitetskonflikter. Ordnene samles nå i Gåteskogen, som ligger vekk fra de verst rammede områdene. Som et siste hurra mens verden snart går under samles de som ikke er smittet til gilde og fest, men også for å møte de tre Oraklene. Oraklene er kjent som korrupte, men kan også være det siste, tynne håpet om en løsning.

Vaskelapp

Avansert temafest forkledt som lavterskel middelalder fantasi zombieapokalypselaiv. Spillerne får en rase, en gruppering, to vennerelasjoner, et par stikkord og kan lage egen bakgrunn. Ett redde verden-plott med tre forhåndsbestemte mulige "løsninger"; hver med flere delmål. Innpåslitne zombie-SiS som må håndteres. Ekstrapoeng for kunstnerisk utførelse (vi har poengtavle!) Rollene kan bli syke underveis. Arrangørene sørger for et sted å sove, grillmat og litt drikke.

Stikkord: Bål, grillmat, drikke, natursti, plott, stemning, improvisasjon, et snev av slapstick og en god dose humor. Og: ZOMBIER!

Deltakeravgift

350 kr som betales til konto 12082649598. Merk betaling med "ZombieGildet" og fullt navn. Vi kan ikke love at alle påmeldte får plass på laiven. Deltakeravgift betales ikke tilbake til spillere med bekreftet plass med mindre annet er avtalt.

Forberedelser

Ta med egen drikke (på flaske), kostyme og sove-/leirutstyr. Hvis du har spesielle behov må du også ta med egen mat. Lag gjerne relasjoner og bakgrunn på forhånd, eller møt opp og spill.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen