Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Kanapé, Arsenikk og Begjær 2 - Nye tider
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Fantasy InLaivs julebord 2010
"One-liner":
Media, mord, mysterier og såpeopera
Fylke:
Oslo
Sted:
Trolig Grønland bydelshus v/ Asylet
Ønsket ant. delt:
30
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
22.1.2011
Dato/tid for slutt:
22.1.2011
Varighet:
1 kveld
Påmeldingsfrist:
10.01.2010
Betalingsfrist:
15.01.2010
Aldersgrense:
16 år
Arrangører:
Martin Eckhoff Andresen, Rolf Tommy Næss, Ann-Kristin Sigde
E-post:
post@fantasyinlaiv.no
Hjemmeside:
http://www.fantasyinlaiv.no
Org./For./Gruppe:
Fantasy InLaiv
Kommentar:

Påmelding:
http://www.fantasyinlaiv.no/kanape2

Come on, come all!

I 2006 avholdt vi julebordslaiven Kànape, Arsenikk og Begjær, og gav liv til Fantasy Inlaivs eget såpeoperaunivers. Vi inviterte dere til selskap hos mediakongen Sir Jean O'Cradle, som holdt sitt årlige nyttårsgalla, med venner og bekjente fra fjern og nær.

Mord, mat og såpe sto på tapeten da vi forvillet oss inn i såpeoperans forviklede verden, sprudlet opp med elementer av mordmysterie. Med komiske og sterke karakterer, og mye dramatikk.

Året etter gav vi dere Eksperimentet, en spin-off realityserie satt til Kànape, Arsenikk og Begjærs verden, hvor vi gravde dypere ned i konflikten mellom O'Cradle-familien og deres erkerival Tony Messing.

I år ønsker vi dere hjertelig velkommen tilbake til såpeoperaens verden.

I Kànape, Arsenikk og Begjær 2 - Nye tider, ønsker Tony Messing deg velkommen til romjulsfest i regi av Messing Enterprises. Hit inviterer han venner, bekjente og forretningsforbindelser til å del i en stor markering rundt hans stadig voksende media-konsern.

Men Messing har etter ryktene også en annen agenda. The Cradle, avisen eid av familien til avdøde mediakonge Jean O'Cradle, publiserte nylig at Tony Messing nå ser seg om etter en arvtager til ledelsen for Messing Enterprises. Tatt i betraktning Tony Messings radikale lederstil og uforutsigbare personlighet kan kvelden by på mang en overraskelse, konflikt og intrige.

Fantasy Inlaiv lar deg nok en gang ta del i deres årlige markering i god Fantasy Inlaiv-stil, med god mat, godt selskap og god stemning.

Laiven vil som tradisjon tro være alkoholfri. Etter laiven blir det en skikkelig afterlaiv som tjener rollen som Fantasy InLaivs julebord 2010. Velkommen til såpe, mysterier og moro!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen