Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Freedom 6: Storm
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestfold og Telemark
Sted:
Larvik
Ønsket ant. delt:
~50
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
29.7.2016
Dato/tid for slutt:
31.7.2016
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
08.07.2016
Betalingsfrist:
11.07.2016
Aldersgrense:
16 år, yngre med verge.
Arrangører:
Camilla Bassebo, Geir Steffensen
E-post:
freedomrp@live.no
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/groups/487752904573400/
Org./For./Gruppe:
Utgard Laivforening
Kommentar:

Nok et år har gått i Riket Asteria, og mye har hendt siden vi forlot våre helter forrige sommer. Sykdommen som herjet landet kom raskt under kontroll ved hjelp av kuren som ble funnet utenfor vertshuset, og metuistene i hovedstaden.
600 menn fra Hans Majestet Kong Alfred Yngling av Riket Asterias hær ble sendt ut for å brenne ned sumpene i sør der demonen Cayem holder til, men det hele gikk ikke som planlagt. Det hele ble en massakre, og svært få av dem som gikk inn har kommet ut igjen. Av de som har kommet ut har ingen av dem vært som før. De er merket med demonens merke, og det er slett ikke et godt tegn.
Ikke lenge etter massakren smøg en mørk tåke seg fra sumpene og ut over landet. Den drepte ingen, men forandret noe i alle den berørte. Den forandret magien i dem. Noen mistet til og med evnen til å bruke magi i det store og hele.
Nå nærmer alvenes sommerfestival seg, og folk begynner nok en gang å samle seg på det lille vertshuset utenfor hovedstaden, i vente på hva som kommer til å hende denne gangen!


Laiven vil koste 250 kr for medlemmer av Utgard, og 300 for ikke medlemmer. Disse vil få tilbud om å melde seg inn i Utgard uten ekstra kostnadder. Vi har også et mattilbud for 150 kr ekstra, hvor man får kveldsmat fredag, frokost, middag og kveldsmat lørdag og frokost søndag.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen