Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Ealdalion - Skrik fra Tegea
Arr. type:
Laiv
Status
Ukjent
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Innlandet
Sted:
Elverum - Terningen Skanse
Ønsket ant. delt:
30 ++
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
14.8.2009
Dato/tid for slutt:
15.8.2009
Varighet:
2 dager
Påmeldingsfrist:
07.08.2009
Betalingsfrist:
14.08.2009
Aldersgrense:
15, yngre kan søke
Arrangører:
Simen Pettersen, Glen M. N. Grongan
E-post:
ealdalion@hotmail.com
Hjemmeside:
http://www.ealdalion.yolasite.com
Org./For./Gruppe:
De Krakilske Papegøyer
Kommentar:

"Gabrel gikk gjennom skogen, det var lenge siden skrikene fra Tegea og den Røde Linje hadde gitt seg, men det kom fortsatt ett oransje lys fra Tegea, og det luktet fortsatt blod. Gabrel kunne ikke få seg til å glemme hva som hadde skjedd, et øyeblikk så var alt rolig, i det neste ble linja vekt opp av rop og skrik. Gabrel kom ut av teltet og så at alt var fullstendig kaos. Det var store hull blant kammeratene hvor store blå skikkelser hadde drept dem, og han så major Praktfull ligge livløs i midten mens Teivel-Seth kjempet fryktløst med murmurer på alle kanter. Gabrel orket ikke å sette navn på alle han så bli drept under kampen, og han orket ikke å tenke på alle han forlot for å dø da han forsto at han ikke ville overleve kampen. Han hadde vandret i skogen siden det, og ikke før nå satte han nesa til Tegea, i håp om at ikke alt var tapt. Med ett hørte han en kvist brekke, og før han rakk og trekke sverdet var han omringet av krumbøyde skapninger som lignet på trær. Og det siste han hørte var ville hyl mens skapningene løp mot ham."

En stund etter hendelsene på den Røde Linje angrep murmurene igjen, og de etterlot Tegea som en ruinhaug før de dro igjen. De som fortsatt lever der prøver å gjøre det beste ut av tingene, og håper at de overlevende fra den Røde Linje skal greie å beskytte dem. Men misnøyen vokser når den dårlig likte regenten, Dernol Tretorius visstnok skal komme for å forhandle med en gruppe murmurske utsendinger, men det blå folkeslaget er ikke akkurat velkommne i Tegea lenger. Og hva gjør man når Chakraene i skogene hvert minutt truer med å oversvømme det som er igjen av Tegea?

_.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._.-._

Etterfølgeren til Den Røde Linje som ble spilt i fjor sommer. Den foregår i den fiktive verdenen Ealdalion, som har utviklet seg stort fra tidligere.
Laiven vil koste 150 NOK + 50 i opprydningsdepositum og 50 i rolledepositum, de får du igjen når laiven er over om du er med å rydder og spiller rollen din godt uten mye "offing"
Du kan betale på området.

Om du har lyst til å være med på laiven, se på nettsiden vår under "Bli med" hvor påmeldingskjema og alternativer for roller står. Se også "Raser" for mer informasjon om rasen du ønsker å være

DKP's undergruppe - Ealdalion

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen