Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Skyrim
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
11.11.12
"One-liner":
Basert på The Elder Scrolls
Fylke:
(se Sted)
Sted:
Et sted på Østlandet
Ønsket ant. delt:
40-50+
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
9.11.2012
Dato/tid for slutt:
11.11.2012
Varighet:
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
16
Arrangører:
Anders Roligheten
E-post:
utgard08@gmail.com
Hjemmeside:
http://www.utgardlaiv.org/
Org./For./Gruppe:
Utgard
Kommentar:

Skyrim er en laiv som foreløpig er på tenkestadiet.
Derfor ligger den nå på laiv.org

Tanken er å få til en laiv basert på verdenen i PC spillene "The Elder Scrolls". det femte spillet i serien, "Skyrim" har utgivelsesdato 11.11.11 , så det er passende å ha laiven et år etter. Skyrim er et kaldt land og det er derfor passende å ha laiven på senhøsten, da laiven kanskje kan få snø, uten at den har stor fare for å bli avlyst. I det store å det hele er det halvannet år før laiven vanskelig å anta hvordan været blir, og det er en vanskelig variabel å ta hensyn til.

Allikevel kan laiven begynne å ta form ved at arrangør skriver roller og setter opp plot. Så om noen føler at prosjektet hørtes interesangt ut, send gjerne en mail merket: "Skyrim". Påmelding er på langt nær åpnet, men om du har noen ideer til hvordan laiven bør hvere, og en rolle du ønsker å spille så er det netopp det jeg foreløpig er på jakt etter.

Laiven vil sannsynligvis finne være satt et sted rundt Rifton(syd i Skyrim). Guilds, som mage guild, fighters guild, thives guild m.fler vil selvsagt være en del av laiven. Alle de ti rasene fra spillene vil selvsagt være mulige å spille. Mange av rollene vil være Norder eller Imperials, men ønsker du å spille Altmer, Dunmer, Bosmer, Nord, Kajiit, Orc, eller noe annet, så skal du gjerne få gjøre det.

Dersom du lurer på noe om "The Elder Scrolls" settingen, så er nettet stappfullt av informasjon. Foreløpig sitter jeg ikke med mange svar på hvordan laiven blir, men tar gjerne imot spørsmål og innspill på hvordan den blir. Håper du er interesert i å laive i "Skyrim" nøyaktig et år etter dataspillet med samme navn kommer ut.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen