Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Maskerade
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Store Nyteboda, Sverige
Ønsket ant. delt:
Ca. 26
Faktisk ant. delt:
31
Dato/tid for start:
4.7.2008
Dato/tid for slutt:
11.7.2008
Varighet:
6 dager
Påmeldingsfrist:
31.01.2008
Betalingsfrist:
31.01.2008
Aldersgrense:
18 år
Arrangører:
Angelica Voje, Anne Marie Stamnestrø
E-post:
Hjemmeside:
http://www.voje.org/maskerade/index.html
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

1792
Revolusjonen i Frankrike har nå satt i gang for alvor; Landets monark og hans familie sitter i fangenskap og flere hundretalls prester og sivile har blitt massakrert på gatene. Franskmennene ser ut til å ha mistet troen på vår Herre selv!

På den andre siden av kanalen følger britene med på revolusjonen med svært ulike oppfatninger. Noen tiljubler den, og "frihet, likhet og brorskap", mens andre ser dystert og redd på den voldelige utviklingen, som kun virker til å vokse i styrke.
Hva om revolusjonen tar veien over kanalen? Hva vil de gale franskmennene finne på videre, og kan det påvirke oss?

Dog midt i denne eksplosive og splittede perioden er det en mer gledelig begivenhet som i alle fall en stund, forener en mengde mennesker på den "riktige" siden av kanalen:

Den ledende skikkelsen i Londons beundrede og ofte misunte sosiale elite "the Ton" Hertuginne Georgiana av Devonshire, arrangerer maskeball og spill til intekt for veldedighet. Om man vil med i "the Ton" så er dette stedet å befinne seg for å sikre sin stilling og elitens velvilje.

Men for å få adgang til dette svært omtalte og ettertraktede maskeball, som vil foregå over flere dager, må man ha vunnet en adgangsbilett i hennes lotteri. Loddene har blitt solgt på respektable steder om i London og via privatpersoner allerede i "the Ton", for en svært høy sum. De færreste har vunnet mer enn dyp skuffelse, dog DU og et lite fåtall derimot !


Å "være noen" og oppnå sine mål har alltid vært viktig, og i 1792 heter den magiske døråpneren: "The Ton".

Velkommen til maskeballet og begivenhetene rundt som kan forandre positionen din, gjøre deg vakrere eller styggere, gjøre deg rikere eller ruinere deg, genierklære deg eller gjøre deg til narr, gi deg din store kjærlighet eller bli den frarøvet, gi deg en plass i parlamentet eller bli frosset ut, generelt forandre livet ditt i retninger du ellers bare kunne drømme om....om du tør satse!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen