Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Den Sannbårne Nøkkel
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Innlandet
Sted:
Elverum
Ønsket ant. delt:
35+
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
3.10.2009
Dato/tid for slutt:
4.10.2009
Varighet:
1 døgn
Påmeldingsfrist:
25.09.2009
Betalingsfrist:
30.10.2009
Aldersgrense:
12
Arrangører:
Espen Engeland, Robin Øverby
E-post:
expengeland@hotmail.com
Hjemmeside:
http://dekrakilskepapegoyer.synthasite.com/
Org./For./Gruppe:
De Krakilske Papegøyer
Kommentar:

Historien:

Aii-lun har alltid vært ett respektert land på grunn av den fryktelige kraften de tar vare på: Heigel. Heigel er tre sorte esker som fungerer som koblingen mellom verdener ? uten disse eskene vil ingen levende vesener kunne verken leve eller dø: de tre Heigel er i sin essens livets kraft. Kraften i disse tre eskene kan manipuleres av en person som besitter noe som i følge profetiene kalles Den Sannbårne Nøkkel. Aii-luns konge, den modige Robstenus bestemte seg for at så lenge han hadde både Heigel og sine legendariske elitesoldater, den mystiske Noctis og den mektige Atlas, trengte han ikke en særlig stor hær for å forsvare landet sitt.

En morgen våknet Robstenus til sitt værste mareritt ? Atlas hadde forlatt landet, og skadet sin tvillingbror Edvard, det siste overlevende medlemmet av bokmannsklanen(Aii-luns historikere), i prosessen.

Men marerittet endte ikke her, den onde fyrsten Korami hadde stjålet de tre Heigel, og åpnet den ene for å tilkalle nok krefter til å revne hele landet i to på ett par sekunder. Noctis hadde gjort sitt beste for å stanse Korami, men selv ikke han kunne klare å bekjempe denne dødsguden. Med landet i ruiner kunne man høre en setning kalles ut i ett stille brøl blant de overlevende krigere fra Aii-lun, kallet på noen som kunne redde landet fra undergangen: ?Hvor er Atlas??

-------------------------------------

Den Sannbårne Nøkkel er en laiv satt i de Krakilske Papegøyers "Transylvania" univers. Den handler om landet Aii-lun, som ligger i ruiner, og hvordan landets modige konge leder sin hær til å forene landet, og forsøker å knuse et opprør - gjennom å prøve å løse en gåte som er eldre enn landet selv.


Laiven arrangeres av Espen Engeland og Robin Øverby.

Flere detaljer om laiven og kompendie, finnes på De Krakilske Papegøyers hjemmeside.

Laiven tar sterk rot i intriger, rivalri, og gåter, og vil introdusere mekanikker som gir rollene ett mye større utviklingspotensiale enn før. Laiven har 12 års aldersgrense. (Hvis du nærmer deg 12 kan du jo alltids sende en mail og be om å være med allikevel)

Laiven er nybegynnervennlig, men vil også inneholde utfordringer som passer de mest erfarne laivere!

Så hva venter du på? Meld deg på da vel! Og ikke glem å invitere alle vennene dine!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen