Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Fønix Timor
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fra folkene som gav deg Fønix Caelus.
Fylke:
Vestland
Sted:
Støpeskjeen, Bergen
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
13.11.2010
Dato/tid for slutt:
Varighet:
Påmeldingsfrist:
13.10.2010
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
18
Arrangører:
Oskar T. R. Henriksen, Daniel N. Morlandstø
E-post:
fonixtimor@gmail.com
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Bergen 2010. Noe er galt. Over hele Europa har folk dødd som fluer på merkelig vis. Mystiske sykdommer sprer seg som ild i tørt gress, og blind vold har fått en renessanse.

Mediene spekulerer i hva det kan være. Er endetiden her? Kommer apokalypsen? Eller er dette bare opptakten til en invasjon fra rommet?

Slike tider gir grobunn for alle slags teorier. Egyptologisk Selskap i København har meldt at de føler en eldgammel ondskap r...øre seg. UFO-observasjonner og kornsirkler florerer, og alle religiøse og åndelige sekter verver nye medlemmer som aldri før.

Midt i dette kaoset er det noen som mener å vite hvordan alt henger sammen. Og enda viktigere: har de funnet det magiske ritualet som kan stoppe alt sammen? Bjørgvin Historielag har invitert folk med overmenneskelige evner og kunnskaper for å skape orden av kaos, og kanskje redde verden?
Fønix Timor er en laiv/levende rollespill, løst inspirert av blant annet H. P. Lovecraft, Hellboy, TV-serien Supernatural og debatten rundt Prinsesse Märtha Louises Engleskole. Som Fønix Caelus blir dette, til tross for sin dystre stemning, en festlig laiv med et skråblikk på religion, åndelighet, okkultisme og spesielt magiske ritualer. Her kan du spille egyptolog, new ager, (ok)kultist, fundamentalist, mystiker eller andre som vil ha interesse av å redde verden med overnaturlig hjelp (eller stoppe slike forsøk).Tid: Lørdag 13. november fra klokken 18.00 - 01.00.
Sted: Støpeskjeen.
Pris: 100,-
Aldersgrense: 18 år.
Servering: Småkaker og saft. Annen drikke må medbringes på egenhånd.

Send en påmelding med rolleforslag og eventuelle spørsmål til
fonixtimor@gmail.com.
Påmeldingsfrist: 13. oktober.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen