Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Strømbrudd 2 - Lost Lake
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Viken
Sted:
Lunde, før Son, ved Oslofjorden
Ønsket ant. delt:
30
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
22.10.2010
Dato/tid for slutt:
24.10.2010
Varighet:
En helg, fredag - søndag
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
18
Arrangører:
Caroline Petersen
E-post:
stroembrudd@hotmail.com
Hjemmeside:
http://stroembrudd.laiv.org
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Strømbrudd 2 - Lost Lake

Blackwood, USA
Når strømmen går i den lille småbyen Lost Lake, finner de fort ut at dette ikke er et ordinært strømbrudd. Småbyen har lenge unnsluppet dette mystiske og uhyggelige fenomenet, men nå ser det ut til at strømbruddene omsider har kommet til Lost Lake...

Vi befinner oss i Blackwood County, en fiktiv county i nordstaten Wisconsin i USA. Blackwoods storby, Blackwood City, har den siste tiden vært rammet av mange korte, mystiske strømbrudd, der mange sier de har vært vitne til uforklarlige hendelser, overnaturlige fenomener og marerittaktige syner. Påfallende mange har til og med blitt erklært sinnssyke og innlagt på sinnssykehus etter å ha opplevd strømbruddene.

Man har ennå ikke funnet årsaken til strømbruddene.

Mange er selvsagt svært skeptiske til at det foregår noe overnaturlig i forbindelse med strømbruddene, men selv blandt de største skeptikerne finnes dem som har opplevd å se merkelige og forstyrrende ting i mørket. De er bare for redde til å fortelle om det.

Folk lever nå i frykt for nye strømbrudd, de frykter å selv bli ofre for mystiske syner og stemmer, og andre som allerede har vært vitne til ting i skyggene, er livredde for å oppleve det igjen.
Mange forlot Blackwood, da fenomenet ser ut til å holde seg innenfor byens grenser, i håp om å unnslippe marerittet. Men nå ser det ut til at strømbruddene kryper stadig lenger utenfor byen, og noen mener at hele countyen kan være truet.

-------

Lost Lake har lenge ligget isolert ifra alt dette. Det eneste "mystiske" som har foregått i Lost Lake er de mange marerittene som plager innbyggerne. Det er riktignok ikke unormalt å oppleve mareritt, men ikke så ofte, så grufulle, og delt av så mange. Og ingen kunne drømt om at marerittene en gang kunne komme til å bli virkelige...

Dette er en blanding av en mysterie- og horrorlaiv satt i en nåtidssetting, i et konsept der verdenen virker nomal på overflaten, men hvor mystiske ting lurer i skyggene.

Les mer på http://stroembrudd.laiv.org (bør åpnes i Internet Explorer)

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen