Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Imperial Dreams: Novenian Changes
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Viken
Sted:
Gronnlandshytta, Vestmarka. Bærum
Ønsket ant. delt:
30 og opp
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
28.5.2010
Dato/tid for slutt:
30.5.2010
Varighet:
Fredag til Søndag
Påmeldingsfrist:
04.04.2010
Betalingsfrist:
25.04.2010
Aldersgrense:
18, 16+ med underskrift.
Arrangører:
Sjur Marius Tomter, Magnus Pedersen
E-post:
ID.laiv@gmail.com
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Avlyst: Arrangemanget er avlyst fordi kampanjedelen av Imperial Dreams ikke har startet i god nok tid til at Novenian Changes kan bli et bra og gjennomtenkt arrangemang.


Imperial Dreams: Novenian Changes er en laiv som foregår i laivuniverset Imperial Dreams(ID). ID er en laiv kampanje hvor spillerene spiller planetariske ledere i en Sci-Fi setting.

Men på Novenian Changes så kommer spillerene til å ha roller som bor på planeten Novenia. Novenia er for tiden under kontroll av planeten Oryxia, og laiven kommer til å bære et preg av et samfunn som lever i okkupasjon.

Konflikter mellom overløpere, frihetskjempere, oryxianere og novenianere kommer i fokus på denne laiven. Her byr det på muligheter til å spille alt ifra en sterkt overbevist Oryxiansk soldat til en Noviansk motstandsmann/kvinne... Eller noe i mellom disse.

Novenia har mistet et helt kontinent da et stort atomvåpen sprengte under invasjonen av planeten. Dermed ble ferierende og utskrivde soldater hjemløse, og endel steder ble det og oppført flyktninge leire for at disse skulle få et tak over hodet.

Det Oryxianske Imperium oppfordrer Novenianerene til å skrive seg og sine familier opp som Oryxianske borgere. Noe som medfører fri tilgang til matbutikker, fri tilgang til strøm, gratis skole(opp til 16 år) og helseplaner. Dog så medfører dette og en mulig innskrivning i den Oryxianske Hær eller Flåte. De som ikke har gjort dette lever på rasjoneringer, må vente i evigheter på medisinsk hjelp og må bestikke skoler for å få ungene sine inn i skoleverket.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen