Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Shindig - Sesongens sosiale begivenhet
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Maskeradelaiv satt i Firefly-universet.
Fylke:
Hordaland
Sted:
Kronstad Hovedgård
Ønsket ant. delt:
ca 60
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
12.4.2013
Dato/tid for slutt:
13.4.2013
Varighet:
2 dager
Påmeldingsfrist:
15.01.2013
Betalingsfrist:
01.02.2013
Aldersgrense:
18 års aldersgrense og 16 år med verge
Arrangører:
Aleksander Gjøen, Thomas Hagen, Colin Sparrow
E-post:
shindiglaiv@gmail.com
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Ren Jade
Kommentar:

Vi har tatt utgangspunkt i Masker og Menuett som ble avholdt på samme sted i 2009 og endret setting til Firefly-universet, lagt til litt her, trukket fra litt der og kommet med noen ideer som vi håper vil falle i smak.

Det vil bli mulighet for å spille følgeroller fra tidligere Firefly-laiver, men det er absolutt ikke en forutsetning at du har vært med tidligere, hverken på Masker og Menuett eller Firefly, for å være med her. Det eneste vi ber om er at du gir litt av deg selv.

Vi legger opp til to endagslaiver som avholdes fredag 12. april og lørdag 13. april. I spill vil det foregå som to dager med en uke mellom.

Dette er sesongens sosiale begivenhet og folk kommer langveis fra for å delta. Planeten er Persephone, verten er adelig (som også en del andre gjester, men langt fra alle), de inviterte bes oppføres seg sivilisert - skyting av gjester eller betjening sees ikke på som sivilisert - duellering derimot blir - maten er en overraskelse, den serverte drikken er alkoholfri, man blir oppfordret til å ta med egen drikke om alkohol foretrekkes, kleskoden er som i episoden Shindig og masker på lørdagens maskerade er obligatorisk.

Det blir dansing i ballsal, høyt intrigenivå, muligens en duell eller to, stående buffét med god drikke, og på lørdag blir det masker og maskefall - hvem har du egentlig delt hemmelighetene med..?

I forkant av laiven vil det bli arrangert "dansekurs" der det blir innføring i noen forskjellige danser slik at alle kan benytte seg av dansegulvet og få de man ønsker på tomannshånd.

Det vil være mulighet for å ta med barn som er ti år eller eldre, fra klokken fire til klokken seks på lørdagen. Siden vi tillater barn og unge de to første timene i spill vil det ikke være anledning til å nyte alkohol før etter klokken seks. Foreldre har selvsagt ansvaret for barnas oppførsel så lenge de er tilstede og siden det er et ball så forventes en viss fremtreden også fra barna.

Kontakt oss på shindiglaiv@gmail.com for påmelding med navn, alder, adresse, rolleønske og annet som kan være greit for arrangører å vite.

Laiven koster kr 470,- som settes inn på konto 9525.05.83827 innen 1. februar. Merk med navn.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen