Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Leaving Kilcairn
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Blåhaug speiderhytte (Enebakk)
Ønsket ant. delt:
ca 35
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
19.7.2013
Dato/tid for slutt:
21.7.2013
Varighet:
Helg
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
Se hjemmeside (praktisk)
Arrangører:
Anne Marie Stamnestrø, Angelica Voje
E-post:
Hjemmeside:
http://leavingkilcairn.wix.com/kilcairn
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Det lille tettstedet Kilcairn (stort sett befolket av irske og norske innvandrere) er plaget av indianere og den voksende byen og syndepøl Deadwood, som ligger like ved. Etter at kirken brant ned, sannsynligvis påtent av de lokale indianerne, ble mange enige om at det var tryggere å flytte fra hus og hjem før det ble verre, og heller starte på nytt et annet sted. For noen er det vemodig, for andre en ny og spennende mulighet.

Men først skal det holdes konfirmasjon. Etter å ha vært uten prest i et par år, skulle mange av byens tenåringer nå endelig konfirmeres. Man har samlet seg i den forlatte gruvehytta et stykke unna Kilcairn (og indianerne og bandittene fra Deadwood) for å feire konfirmasjonen før familiene drar videre til sine nye skjebner.

Målet med denne laiven er at den skal være morsom, lett å være med på og lett å lage. Vi lager noen plott og intriger, men ikke lange roller. Det meste av laiven blir det dere gjør den til selv.
Det skal være lett å finne kostyme (les mer under kostyme), og mulig å forberede seg både lite og mye. Vi ønsker at det skal være en lav terskel for å vær med.

Fokuset på laiven vil være på fest, familie- og småbyintriger og oppbruddsstemning.

Dette er en gjenoppsetning, men enkelte roller, noe plott og lignende vil være forandret. De som var med på forrige kan gjerne bli med igjen!


[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen