Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Carpe Noctem
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestfold
Sted:
i nærheten av sentrum, mer info kommer
Ønsket ant. delt:
ca. 40
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
10.2002
Dato/tid for slutt:
Varighet:
en kveld,natt
Påmeldingsfrist:
15.09.2002
Betalingsfrist:
15.09.2002
Aldersgrense:
16 år
Arrangører:
Svein Tore Haugen, Andreas Aarby
E-post:
svein.tore@haugen.vg
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
SATÅH corp.
Kommentar:

11/9-2002: Laiven er avlyst, men vil bli satt opp på nytt på nyåret.

Carpe Noctem

Prinsen av Sandefjord, Deburst, er en hard og konservativ leder som ikke har noe til overs for at vampyrene i resten av Europa har gått sammen til en klan, for bedre å beskytte seg mot ytre fiender. Deburst er redd for å miste makt og posisjon og mener derfor det gamle klansystemet er det beste og han har hele sin klan med seg. De har kuttet all kontakt med andre byer som ikke mener det samme som dem. Men etter et stadig press fra andre klaner, spesielt Venture, har Deburst vedtatt et møte med denne klanen og andre spesielt interesserte der Prinsen skal slå fast at han og ingen andre styrer Sandefjord.

Men et generelt problem er den noe kaotiske gjengen med klanløse som ikke følger alle skrevene og uskrevene regler og mange mener denne gjengen har vokst betraktelig de siste årene. Noen eldre vampyrer mener dette har en urovekkende utvikling og de klanløse er også kalt inn til møte med Prinsen og hans følge.

Det er nå mange år siden Brujah kalte inn til et møte og de er klare for verbal krigføring på høyt nivå, men Deburst mener at hjelper ikke det, får de ta andre hjelpemidler i bruk.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen