Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Laivfabrikken II - Rast
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
6-8 deltagere
Dato/tid for start:
18.7.2009
Dato/tid for slutt:
18.7.2009
Varighet:
Ca. 5 timer
Påmeldingsfrist:
18.07.2009
Betalingsfrist:
18.07.2009
Aldersgrense:
Arrangører:
Håken Lid, Ole Peder Giæver
E-post:
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Laivfabrikken
Kommentar:

URL/dokumentasjon:
http://laivfabrikken.no/rast/index.html

Laivfabrikken II - Rast

Rast er en minilaiv om en gruppe eventyrere som slår leir et sted i villmarken. De er på vei hjem etter å ha utforsket en farlig hule, der de har nedkjempet beist og røvet fabelaktige skatter. Nå skal skattene fordeles og gruppa skal planlegge hvor de skal begi seg videre. Men hvordan skal det gå når en rolle er håpløst forelsket i en annen, selv om de har totalt ulikt livsholdning. Og er det noen som har gjemt unna den kostbare amuletten «Habakuks øye»? Hvem var det forresten som utløste fellen som knuste hobitt-tyven Dilo?

Som mange sikkert skjønner er spillet tungt inspirert av Dungeons and Dragons, men tar for seg en situasjon som sjelden blir spilt ut, men i stedet blir abstrahert bort med et par terningkast.

Har du lyst å være med på Rast?

Rast er åpen for alle som ønsker å melde seg på. En eventyrergruppe er mellom tre og syv personer, og hvis det er mange påmeldte så lager vi bare flere grupper som spiller samtidig litt spredt fra hverandre. Man trenger ikke å komme med eget kostyme ? vi har greier til utlån. Men vi ser gjerne at de som ønsker det tar på seg de mest fabelaktige og ekstravagante fantasy-antrekk de kan mønstre. Har du et veldig passende kostyme som du vil låne ut kan du også si ifra i denne tråden.

Du kan også delta som «Skummelt i Skogen». Det samme gjelder for kostyme her. Ta gjerne med noe vanvittig.

Har du lyst til å være å gjøre praktiske ting som å kjøre bil og sånn er det også velkomment.

Sted: I skogen på Ekeberg, Oslo. Det er et kammerspill under åpen himmel, man skal med andre ord ikke bevege seg mye rundt.

Tid: lørdag 18. juli , litt ut på dagen til litt ut på kvelden. Nærmere tidspunkt blir annonsert senere.

Pris: Ikke bestemt ennå, men det blir under 100 kr. Skummelt i Skogen deltar gratis.

Mat: Må spillerne ordne selv, men det er fint for stemninga å ha noe å knaske på.

Roller: Du kan finne på navn, bakgrunn, yrke og sånn selv ut ifra hva slags kostyme du har. Skjeggete menn kan gjerne spille alveprinsesser og små piker kan spille mandige barbarhøvdinger. I tillegg vil arrangørene dele ut motivasjoner, intriger og hemmeligheter ved laivstart.

Verden: Landet Laivia. Eventuellt Forgotten Realms eller Mystaria. Det spiller i grunn ikke noen rolle. Det er fantasy.

Påmelding: I denne tråden: http://laivforum.net/showthread.php?p=237918#post237918 eller ved oppmøte. Si helst i fra tidlig slik at vi får oversikt over hvor mange som kommer. Hvis det blir mange påmeldte kan det hende vi må sette en grense.

Hovedarrangører for laiven er Håken Lid og Ole Peder Giæver. Har du tips, inspill, rolleønsker eller lignende, kom med dem her. Intet er skrevet i sten ennu.

Rast er en del av laivfabrikken. Fram til og med januar er det planlagt i alt ti laiver i denne serien (en er allerede avholdt). Rast er den eneste i fantasysjangeren, så dette vil bli den eneste muligheten til å bruke det dritkule hobbitkostymet ditt.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen