Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Kamelias siste drøm
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Flukten fra Ankarvik
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Oslo
Ønsket ant. delt:
50
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
5.7.2006
Dato/tid for slutt:
8.7.2006
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
15.03.2006
Betalingsfrist:
15.03.2006
Aldersgrense:
Arrangører:
Martin Nielsen, Sigve Indregard, Jan Fredrik Stoveland, Torbjørn Valum, Julie Nilsen, Grethe Strand, Bjørn Samdal, Øyvind Sund
E-post:
ulverytternesvenner@gmail.com
Hjemmeside:
http://www.urv.no
Org./For./Gruppe:
Ulverytternes venner
Kommentar:

I 814 samlet alle de store statene i Katumia seg i en allianse mot Liunaga, og mange trodde dette var et vendepunkt. De hadde rett - men på en helt annen måte enn de hadde trodd.

Tapeus' grusomhet inntok en helt ny dimensjon. Enhver form for tvil og kompromiss ble ryddet av veien. Hans tro på Stor-Liunaga var urokkelig.

Alle menn mellom 12 og 35 ble innrullert i hæren, og nektere ble drept. Folk fortvilte, familier gikk i oppløsning. Mange prøvde å flykte, men alle utganger var stengt. Opposisjonen ble eliminert.

Det mest brutale militærregime som noen gang hadde sett dagens lys i Katumia var et faktum. Kun en frihetens utpost var tilbake på Liunaga-halvøyens fastland: Ankarvik.

Men Geishan-prestinnen Kamelia hadde lenge ligget med feber. Hun hadde ikke sagt et ord på flere uker, da hun plutselig kom med en åpenbaring. Idyllen var plutselig brutt. Ved daggry måtte Ankarvik forlates.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen