Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Vinternatt
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Sted:
Sollihøgda
Ønsket ant. delt:
30 - 40
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
1.12.2000
Dato/tid for slutt:
3.12.2000
Varighet:
Ei helg
Påmeldingsfrist:
01.11.2000
Betalingsfrist:
01.11.2000
Aldersgrense:
16 år
Arrangører:
Asbjørn Rydland, Martin Bull-Gundersen, Gustav Holberg, Arvid Falch, Frederick Howard
E-post:
veiskille@laiv.org
Hjemmeside:
http://veiskille.laiv.org
Org./For./Gruppe:
Veiskille
Kommentar:

Pris kr 350,-

Når høstmørket har senket seg over byen, lusker rundt hushjørnene og venter på å slippe inn i sjel og sinn, inviterer vi dere med til en tid der mørket er tettere, vinteren kaldere og til og med de sterkeste er preget av den nye verdens slit og redsler. Vi vil vise dere hvordan det er å overleve i en hard og ugjestmild verden der mange fremdeles tenker først og fremst på seg selv. Og vi vil gi dere et utgangspunkt dere, og vi, kan forbedre verden fra.

Vinternatt blir en dyster, mystisk og skummel laiv, uten demoner og magiske pervogjenstander. Det kommer ikke til å være magikere eller orakler med klare og enkle svar, og det vonde kan ikke bare trylles bort. Det er ikke en gang sikkert at det vonde kan finnes, men det er der. Alltid. Om det kommer med tåka, eller lurer i skogen om natta, om det bor i kjelleren eller i naboens uhyggelige latter, eller kanskje i din egen vonde samvittighet, kan man aldri vite, men det er der...

En god grøsser får deg til å fryse på ryggen og krype sammen i stolen, ikke på grunn av det du ser, men på grunn av det du ikke ser. Forventninger, følelser, sanseinntrykk man aldri får helt taket på og aldri er sikker på om var der i det hele tatt, er noen av de beste virkemidlene man kan bruke for å skremme folk, og absolutt noe vi har mye mer sansen for enn SIS som knurrer i buskene. På Vinternatt har vi tenkt å bruke dem, og mer til, for å få dere til å føle den nye verdens uhygge på kroppen.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen