Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Habibi Kaldoc
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Vårt elskede Kaldoc
"One-liner":
Fylke:
Hordaland
Sted:
utenfor Bergen
Ønsket ant. delt:
50
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
27.7.2002
Dato/tid for slutt:
1.8.2002
Varighet:
Påmeldingsfrist:
30.04.2002
Betalingsfrist:
30.04.2002
Aldersgrense:
Arrangører:
Hilde Beth Kvalvik, Tor Kjetil Edland, Aleksander Gjøen
E-post:
kaldocroller@yahoo.no
Hjemmeside:
http://habibi.kaldoc.org/
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Langt vekke fra den varme kaledeiske ørken som vi alle har lært å elske så kjært bodde Dronningen i eksil. Det var under den store krigen mot Kasmenistan. I Geneland skulle Dronningens hoff, tre handelsfamilier, en teatertrupp og andre utmerkede kaledeere leve på et lite stykke land inntil den grusomme krigen tok slutt.

Inn i dette lille samfunnet av livsnytere i en vanskelig men like fullt opplevelsesrik situasjon inviterer vi dere til et arabisk eventyr. Det passer for de av dere som liker å spille på relasjoner, for de som liker de hverdagslige trivielle intriger og forviklinger. Vi skal ha mye kultur, felles arrangementer og et spill der informasjon brukes flittig og for å skape spenning. Dette er ikke et spill for folk som liker å sitte på hemmeligheter helt til afterlaiven. Når laiven begynner er alle arrangører i spill og all informasjon til spillerne er gitt på forhånd.

Vi er to hovedarrangører , syv forfattere og en praktisk gruppe få fem. Sammen skal vi lage en laiv som inkluderer spilleren på et tidlig stadium. Vi ønsker dere hjertlig velkommen.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen