Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Skjebnetime i Nordafjell
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Farmasihytta, Nordmarka
Ønsket ant. delt:
20
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
17.2.2005
Dato/tid for slutt:
20.2.2005
Varighet:
Påmeldingsfrist:
15.12.2004
Betalingsfrist:
20.01.2005
Aldersgrense:
Arrangører:
Jan Fredrik Stoveland, Julie Nilsen, Martin Nielsen, Sigve Indregard, Torbjørn Valum
E-post:
urv@urv.no
Hjemmeside:
http://www.urv.no
Org./For./Gruppe:
Ulverytternes venner
Kommentar:

Vinteren 813 lanserte Tapeus av Liunaga et enormt angrep mot selve Saltvik by. Etter årelang plyndring av provinsene rundt byen, bestemte Tapeus seg for å gå til det skritt å annektere Saltvik. Byen er nå beleiret, og kong Eirik og hans nærmeste har sett seg nødt til å flykte fra byen. Etter å ha kommet seg ut gjennom en hemmelig tunnel, er de nå på vei til kongens jakthytte i Nordafjell.

Etter en lang ferd i snø og vind, er det en medtatt konge som ankommer sin jakthytte i Nordafjellene. Dessverre er det ingen tid til hvile. Saltviks skjebne står på spill, og viktige avgjørelser må fattes. Skal man kapitulere, eller gi ordre om å kjempe til siste mann? Samtidig har kongens kusine, prinsesse Ingeborg av Esana dukket opp. Esana og Saltvik er gamle allierte, og Ingeborg er bekymret for Tapeus videre planer.

Kongens tre barn kommer også til stedet. Både for å bistå sin gamle far med råd, men det spørs om de ikke også bærer sine egne ærend. De er alle tilknyttet velstående familier og adel rundt om i Saltvik, og har regionale, politiske og økonomiske interesser å ivareta.

Ute laver snøen ned, og veiene tilbake til Saltvik og Esana blir mer og mer uframkommelige for hver dag som går. Det er derfor viktig at beslutninger blir fattet raskt, men samtidig er de involverte i en vanskelig og traumatisk situasjon.

----------

Dette er en stemningslaiv. Om lag 2/3 av rollene vil få politiske plott, mens ca 1/3 av rollene er designet kun for rollefordypning. Kom gjerne med ønske om du har lyst til å ha en politisk rolle eller ikke.

Det vil bli gjennomført individuelle samtaler med alle spillere før laiven starter, i tillegg til felles spillermøter.

For mer informasjon, besøk laivens hjemmesider. Her er det også mulig å melde seg på.

http://www.urv.no/arrangementer/cms/

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen