Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
The Good, The Bad and The Nugget
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Tokerud gård, Ås
Ønsket ant. delt:
30-50
Faktisk ant. delt:
39
Dato/tid for start:
14.7.2007
Dato/tid for slutt:
14.7.2007
Varighet:
1 dag
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
Arrangører:
Ingrid Storrø, Inga Bruskeland, Kristian Spilhaug
E-post:
nugget@spilhaug.net
Hjemmeside:
http://nugget.spilhaug.net/
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

"The Nugget" er en Wells Fargo-stasjon i ville vesten i 1888. Den eies av de tre søsknene Ben (Kristian), Fran (Inga) og Laura (Ingrid) East. Klientellet er ymse, en blanding av folk fra de lokale ranchene, drifters og folk på reise. The Nugget er kjent for høy stemning, bra men forholdsvis uformelle pokerturneringer, og øl som ikke smaker helt piss.

For de som var på OUT kan The Nugget stemningsmessig plasseres et sted mellom saloonen og bordellet i Gibson. Det er et varmt og vennlig sted, men litt røft i kantene - romper kan klypes og slagsmål startes (og avsluttes på utsiden). Det er ikke et horehus; det jobber saloongirls her, men de flørter, serverer og er dansepartnere, ikke horer. Med litt hell blir det et lite burleskshow! Dette er happy Hollywood-western, vi vil ha Maverick heller enn Dr. Quinn, og Clint Eastwood er også velkommen.

Vi vil ha lystig lag og poker, sang og dans, men ikke rølpefest (før sent på kvelden). Vår arrangørfilosofi er "best mulig resultat for minst mulig jobb". :)

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen