Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Kollektivet -ta makta tilbake
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Hvaler
Ønsket ant. delt:
12
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
6.2004
Dato/tid for slutt:
Varighet:
1 uke
Påmeldingsfrist:
01.05.2004
Betalingsfrist:
01.05.2004
Aldersgrense:
16 år
Arrangører:
Martine Svanevik
E-post:
martinesvanevik@hotmail.com
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Vi kan forandre verden i dag!

Kamerater!
Staten står i ledetog med USA, mot folket og folkets vilje. Vi går på demonstrasjon etter demonstrasjon, og masjerer for en bedre verden. Men så lenge de som sitter med makta nekter å høre på oss er det lite vi kan gjøre. Staten er korrupt, og de med penga kommer aldri frivillig til å gi slipp på dem, selv ikke for folkets beste. Hvordan kan de forsvare å bli rikere og rikere på bekostning av oss andre? Fordi de rolig kan sette seg tilbake og si: Det finnes ikke noe alternativ. Men vi skal vise dem at det finnes et alternativ! Vi vil skape en bedre verden idag! Demonstrasjoner fungerer ikke, aksjoner fungerer ikke, men hvis vi kan vise dem at vi, sammen, kan skape et nytt samfunn. Et samfunn hvor alle har like mye å si, et samfunn hvor alle bidrar det de kan, og hvor vi alle nyter like godt av godene. Og når folket ser hvordan vårt samfunn fungerer vil en bølge slå over Norge, og de med makta vil se at det ikke lenger er noen makt å ha, for makta ligger i siste instans hos folket, og når folket ikke lenger følger den korrupte staten, vil den bli maktesløs. Hvis du vi være en av oss som starter denne bølgen ta kontakt! Vi skal forandre samtida og framtida sammen!

18.03.1972

Kollektivet er en historisk laiv om hvordan en liten gruppe mennesker forsøkte å forandre samfunnet ved å flytte ut av samfunnet og starte et nytt. Den vil bli avholdt på en hytte på Hvaler. Laiven heter kollektivet både fordi rollene starter et kollektiv og fordi jeg vil at vi skal drive med kollektiv laivarrangering, dvs. at alle spillerne (inkludert meg) skaper laiven sammen. alle gjør det de kan best, og jobber sammen for å skape en best mulig laiv.

Det er bare plass til tolv spillere på min laiv, men et annet poeng med laiven er at hvis jeg får nok påmeldte, kan de som det ikke er plass til på min laiv gå sammen og skape en laiv til. Den trenger ikke å ha samme tema, så lenge den finner sted i samme tidsrom både inlaiv og offlaiv. De neste kan for eksempel lage et kollektiv utenfor Oslo, et NKP-møte osv. Det kule med det er at hvis vi lager flere laiver i samme verden til samme tid så kan vi kommunisere med hverandre og kanskje til og med møtes!

Jeg håper mange er interessert i å være med og samarbeide om å lage denne laiven med meg!

Hilsen Martine

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen