Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Skogens Kaos
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Innlandet
Sted:
Elverum
Ønsket ant. delt:
40+
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
1.11.2008
Dato/tid for slutt:
2.11.2008
Varighet:
1 Døgn
Påmeldingsfrist:
26.10.2008
Betalingsfrist:
27.10.2008
Aldersgrense:
13 år (15 år for Kaosriddere)
Arrangører:
Martin Løken, Odd Nilsen, Robin Øverby, Simen Pettersen, Tage Veflingstad, Isak Bertheussen, Jakob Prøven, Magnus Løken
E-post:
robin_91_ku@hotmail.com
Hjemmeside:
http://www.dekrakilskepapegoyer.synthasite.com/
Org./For./Gruppe:
De Krakilske Papegøyer
Kommentar:

Noen spørsmål? Bare å kontakte meg på mail: robin_91_ku@hotmail.com

*********************************************************
HISTORIEN

Det var en gang syv små gutter som ønsket å lage en hel by. Den ene var rik og overlegen, den andre var fattig og omtenktsom, den tredje var snill og godhjertet, den fjerde var slu og missunnelig, den femte var smart og hemmelighetsfull, den sjette var gal og bisarr, og den sjuende var alt unntatt det den sjette var.
De ble alle vellykkede folk med tiden som gikk, og hver time, hvert år som gikk gjorde dem mer og mer vellykte. Og til slutt:
Ble de alle Konger over samme by som de selv hadde bygd: Kronodal! Og de var nå kjent som de ?Syv Konger?.

Byen ?Kronodal? er en ukjent by like ved Transylvania. Den var godt bevoktet av høye sandtak og tette skoger. Alvene pleide å beskytte byen via skogene, og sandtakene var altfor bratte til å hoppe ned og overleve. Raikad og hans Kaosriddere har lenge prøvd å rase byen, men har aldri kommet seg inn takket være deres sterke forsvar. Slik var det i året 839, men ikke nå lenger? 13 år etter var stupene blitt slitt ned av år med regn og alvene har snudd ryggen til menneskene etter deres korrupte fall. Den første kongen døde av sykdom, den Andre Kongen ble myrdet av Raikad, den Tredje Kongen ble myrdet av Ittal, den Fjerde ble tvunget ut i krigen som nestkommanderende, den Femte forsvant på mystisk vis, den Sjette forrådde alle Sju og ble en Kaosridder, og den syvende leder byen (det som er igjen av den) og gir ordre.
Alt dette skjedde etter at ?Den Sjette Kongen av De Sju?, Ittal, sørget for at Kaosridderne kom seg inn med en liten hær og gjorde store skader på byen for så å bli med Kaosridderne selv. Men Den Femte av de Syv rakk å sende Raikad's sjel til helvetes dyp, før han selv forsvant! Slik at Kaosridderne fikk noe annet og konsentrere seg om imens, nemlig: Å gjenopplive Raikad's sjel!
*********************************************************
Året er nå 853. Tre år etter døden til den legendariske onde fyrsten: Korami!
Og nå? Nå er det krig! Den Syvende Konge vil ha slutt på all kaos og rette opp orden. Ittal har fått en pris på hodet! Alle Kaosriddere må utslettes samtidig som de må stoppe dem for å gjenopplive Raikad, men greier vi det alene? Hva med å få hjelp av alvene? Den syvende Kongen mener han ikke trenger alvene til å beseire Kaosridderne og ser nå på alvene som fiender! Alle som ikke er med Den Syvende Kongens hær; Kongesoldatene, er mot dem!
Hvordan skal dette ende? Skal det bli slutt på krigen? Greier Kaosridderne å gjenopplive Raikad? Greier vi å bli venner med alvene igjen? Blir vi kvitt Kaosridderne? Vel, det bestemmer DU!

Trekk sverd? I dag skal selv himmelen bli rød!
********************************************************

Noen spørsmål? Bare å kontakte meg på mail: robin_91_ku@hotmail.com

NB!
Endringer og oppdatert info kommer snart!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen