Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
The Pit
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Viken
Sted:
Victoria Kulturhus -Drammen
Ønsket ant. delt:
Mange
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
24.5.2002
Dato/tid for slutt:
24.5.2002
Varighet:
Noen timer...
Påmeldingsfrist:
24.05.2002
Betalingsfrist:
24.05.2002
Aldersgrense:
14/15 (Ingen reell)
Arrangører:
Arild Balog, Dennis Leikvoll, Magnus Pedersen, Marius S Moe
E-post:
tollbod@hotmail.com
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
AD
Kommentar:

Vi arrangerer minilaiv på Victoria. Temaet blir en ulovlig pitfightturnering og et skikkelig fest. På victoria har vi tilgang til egnet lokale, inkludert scene, lys og muligens røykmaskin. Det er allerede arrangert med et par lokale band at de skal komme og spille.
Laiven er vel først og fremst en opplevelseslaiv og en adrenalinlaiv. Vi vil at folk skal spille seg så langt inn i sine egne roller som mulig. Det blir selvfølgelig ikke servert en dråpe alkohol, men vi ser like vel fram til at folk drikker seg overstadig fulle.
Prisen på morroa er magre 30 spenn, som enten kan betales til en av arrangørene, eller tas som inngangspenger i døra.
Vi gir ikke ut plott til så veldig mange, og anbefaler folk å ta med egne roller og plott. Verden vi presanterer er skitnere og mørkere en denne (Dvs. Drammen på sitt beste). Ta gjerne med div. narkotiske stoffer, ulovlige våpen (Klareres med arrangør) og andre ting som passer til settingen.
Det vi trenger er folk som kan sloss, kampene blir med korte pædda våpen, eller boksehansker ol. Vi har lyst til at ting skal se skikkelig morro ut, så hvis noen der ute har lyst til å være med og driver med kampsport ol. hadde det blitt satt pris på om dere sendte oss en mail eller telefonerte. (Arilds nummer: 92 45 07 10) Er man med som fighter koster det mindre!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen