Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Den Fønikiske Kunstfontene
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Fønix 4
"One-liner":
Fylke:
Vestland
Sted:
Fabrikkgaten 60
Ønsket ant. delt:
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
14.9.2007
Dato/tid for slutt:
14.9.2007
Varighet:
6-7 timer
Påmeldingsfrist:
12.09.2007
Betalingsfrist:
14.09.2007
Aldersgrense:
18 år.
Arrangører:
Cornelius Henriksen, Harald Ottesen Nødtvedt, Aina Sogn
E-post:
kunstfontene@gmail.com
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Prosjekt Føniks
Kommentar:

Den Fønikiske Kunstfontene

Kvelden 14/09 settes Den Fønikiske Kunstfontene opp i Fabrikkgaten 60.

Laiven fremstiller utviklingen i et kunstnermiljø, fra de håpefulle uteksaminertes første møte med kritikk og sponsorer, til den bitre knivingen om de store stipendiene noen år senere.
For å få til utvikling over tid vil spillet foregå i tre akter, med korte pauser mellom for å la årene gå. Første akt er Avslutningsutstillingen på Kunstakademiet. Andre akt er Høstsalong for Fremadstormende Kunstnere. Tredje akt er utdelingen av Mowinckelstipendet.

Rollene kommer i tre typer: optimistiske kunstnerspirer, rike sponsorer og ondskapsfulle kritikere. Spillerne melder seg på som en av disse gruppene, og skriver rolle selv:
-Kunstnerspirene er nettopp ferdige på Kunstakademiet, og klare for å møte den store verden. Velg kunstform selv (bilder, skulpturer, installasjoner, performance, blandings, hva du måtte ønske egentlig) og ta med minst tre eksemplarer til utstillingen. Ikke legg for mye penger eller sjel i disse, det er risikabelt å være kunstverk.
-Sponsorene er alle velstående forståsegpåere som ønsker å finne kunstnerspirer som de kan gi penger for å virke kulturelle. Husk sjekkhefte og penklær.
-Kritikerne er skribenter for aviser og tidsskrifter som, med varierende grad av sadisme skal fortelle verden hva de mener om den nye generasjonen kunstnere. Husk notatblokk.

Påmeldingsavgift: 50 kroner i døren + minst 100 kroner i medbrakt alkohol til fellespotten. Vin anbefales. Fellesalkoholen settes i baren og serveres av arrangørrollene, som forbeholder seg retten til å ikke skjenke for tydelig berusede deltagere.

Påmeldingen skal inneholde navn, telefonnummer og epostadresse, rollenavn, rolletype og en kort rolleskisse på maks 5 linjer.

18 års aldersgrense.

Drittsekkoppførsel eller overstadig beruselse medfører bortvisning.

Påmelding til: kunstfontene[a]gmail.com senest 12/09.

Aina, Cornelius, Harald.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen