Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Blackwood Police Department - Code Three
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Strømbrudd minilaiv
"One-liner":
Første laiv i Politi-horror-mysterie-laivserien BPD, satt i Strømbrudd universet
Fylke:
Viken
Sted:
Kløverrabben leirsted, ved Rolandsjøen, Østmarka
Ønsket ant. delt:
15
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
4.2.2012
Dato/tid for slutt:
5.2.2012
Varighet:
En kveld, altså lørdag kveld-natt til søndag, med mulighet for overnatting til søndagen
Påmeldingsfrist:
14.01.2012
Betalingsfrist:
21.01.2012
Aldersgrense:
18
Arrangører:
Caroline Petersen, Øyvind Sundsdal
E-post:
blackwood_pd@hotmail.com
Hjemmeside:
http://laivforum.net/forums/234-Blackwood-Police-Department
Org./For./Gruppe:
Strømbrudd
Kommentar:

Det er natt, det er strømbrudd. Dere er vanlige amerikanske politifolk, kalt ut som forsterkninger til det som viser seg å være et åsted utenom det vanlige...
Dette er en politi/horror/mysterie-minilaiv satt i en nåtidssetting i USA, og foregår i utkanten av den fiktive byen Blackwood City. Her får dere muligheten til å spille politifolk kastet inn i en situasjon de overhodet ikke er forberedt på, i den første BPD-laiven i Strømbruddserien.

Om Laiven:
Ingame lokasjon: Wolf Valley, nord for Blackwood City, Blackwood County, Wisconsin
Ingame dato: Onsdag 19. november 2008

De fleste vil spille forskjellige politiroller fra Blackwood Police Department, som rykker ut til et hus i det fattigslige, skogkledde området Wolf Valley, hvor en politimann har bedt om forsterkninger. Ingen har hørt noe fra denne politimannen siden. Laiven starter utenfor huset, altså når rollene ankommer stedet. Spillerne vet derfor ingenting om hva som venter dem der inne.
Hele laiven vil foregå i mørket, i kun lyset fra lommelyktene deres, da laiven foregår under et strømbrudd. (Til forskjell fra andre strømbruddlaiver, vil lommelyktene stort sett fungere under strømbruddet.)

Det blir mulig å spille Patrol Officers, et par etterforskere og kriminaltekniker, samt SIS, IS, underlige eller mystiske sivile, eller annet avtalt mellom arrangør og spiller.
Dere som spiller Patrol Officers får dessuten låne skikkelige uniformsskjorter med eget Blackwood Police Department-merke på ermene.

Nøkkelord for laiven: Mørk stemning, blodige scener, realistiske FX, politiuniformer og -effekter, åstedsgranskning, skumle hendelser, mystikk, strømbrudd, psykiske utfordringer i en presset situasjon, seriøs horror og en knall laivopplevelse!
(Advarsel: sterke scener! Vær helt sikker på at du tåler denne typen laiv før du melder deg på!)

************************************************

To dager tidligere, mandag 17. november 2008
Wolf Valley, Blackwood County, Wisconsin
Det var mørkt i hovedhuset på den falleferdige og tilsynelatende forlatte gården. Officer Jackson skrudde på lysbryteren, men ingenting skjedde. Han sukket og lyste med lommelykten inn i stuen, og fikk øye på noen mørke flekker på gulvet, som fortsatte innover mot kjøkkeninngangen, som om noe blodig var blitt slept over gulvplankene. Jackson syntes han kunne høre lyden av fluer fra rommet, en svak summing som brøt den altoppslukende stillheten i huset, blandet med den dempede bjeffingen fra hunder i det fjerne. Forsiktig smøg han seg nærmere, mens han trakk tjenestevåpenet ut av hylsteret.
Han svelget tungt, og stanset i døråpningen mens han lyste inn på kjøkkenet. Blodsporene endte ved den eldre, døde kvinnen som satt henslengt på gulvet, med ryggen lent inn mot det åpne kjøleskapet. Jackson lyste inn i kjøleskapshyllene, hvor noe grønnsvart og slimete hadde rent nedover hyllene, og over de mugne, illeluktende matrestene.
Han skar en grimase, og lyste ned på kvinnen, ikledd blodstenket, blomstrete kjole, med flere åpne kuttsår på armene, i ansiktet og på overkroppen, trolig fra en øks eller lignende gjenstand. I håndflaten hennes hvilte en blodig kjøkkenkniv, noe som kunne tyde på at hun hadde forsøkt å forsvare seg.
Officer Jackson skulle til å ta et skritt inn i rommet, da han kjente en kald hånd mot skulderen. Med hjertet i halsen spant han rundt, og stod ansikt til ansikt med sin kollega, Officer David Lewis. Jackson sukket lettet, før han fikk øye på den blodige vedøksen i hånden på kollegaen.
"Jeg fant denne i korridoren," forklarte David da han så ansiktsuttrykket til Jackson.
"Flott. Forsegl den i en bevispose," svarte Jackson, men Lewis ble bare stående og stirre tomt på ham. "Legg den i bevisposen," beordret Jackson sammenbitt, mens han rakte kollegaen en plastpose.
"Ja?," svarte David Lewis fraværende, og stirret tankefullt ned på den blodige øksen.
"Legg fra deg øksen!" Jackson sendte ham et advarende blikk, mens hånden strammet grepet nervøst om tjenestevåpenet. Officer David Lewis møtte blikket hans, men det var ikke den David han kjente. Øynene var tomme, og fremmede. Jackson løftet våpenet mot kollegaen, og ba en stille bønn om at han slapp å bruke det. "David... legg fra deg øksen! Dette er siste advarsel!"
Det lød et rallende, langt gisp bak ham, og Jackson kjente blodet fryse til is i årene. Med nervene på høygir snudde han seg brått mot den døde kvinnen bak ham, og kunne sverget på at han så hodet hennes vende seg mot ham. Officer Jackson rettet panisk våpenet mot henne, mens Officer Lewis hevet øksen like bak ryggen hans...

************************************************

Officer Jackson og Lewis var blitt kalt ut til en gård i Wolf Valley, hvor naboene hadde klaget på bråk fra hundene på eiendommen, samt at både hundene og gården virket forlatt av eierne. Jackson og Lewis utforsket den mørklagte eiendommen, men fant aldri eierne. I stedet fant de likene etter noen venner av eierne, som ifølge naboer kom på besøk for en uke siden. Gjestene forlot aldri gården.
Ingen vet hva som egentlig skjedde mellom Officer Lewis og Jackson, bare at kun én av dem kom levende fra hendelsen...

Velkommen til Blackwood Police Department!

Deltakeravgift: 250,-
Laivstedet:
Kløverrabben leirsted, ligger lett tilgjengelig ved Rolandsjøen i Østmarka, Akershus. (Innlagt vann og strøm, og muligheter for overnatting til søndagen.) 15-20 minutters kjøring fra Oslo Sentrum. Det stopper også buss rett ved laivstedet.
Adr: Enebakkvegen 630, Siggerud, Ski

Forum: http://laivforum.net/forums/234-Blackwood-Police-Department

Mvh
Arrangører
Caroline Petersen - tlf. 997 97 266
og Øyvind Sundsdal - tlf. 41 22 00 02
E-mail: blackwood_pd@hotmail.com

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen