Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Konstantinopel
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Kollektivlaiven 2006
"One-liner":
Fylke:
(se Sted)
Sted:
Østlandsområdet, vil bli annonsert
Ønsket ant. delt:
50+
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
2.8.2006
Dato/tid for slutt:
6.8.2006
Varighet:
5 dager + nedrigg
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
18
Arrangører:
Aksel Westlund, Martin Rytter Hasle
E-post:
aksel@elysium.no
Hjemmeside:
http://home.no/frosken/events/konstantinopel/
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

"Grunnrisset

Vi befinner oss et godt stykke inn i fremtiden. Menneskeheten har forlengst vokst seg for stor for sitt eget solsystem, og har kolonisert brorparten av universet. Helt i utkanten av sivilisasjonen går en liten, grønn måne i bane rundt en gold og død planet. De eneste som bryr seg med å besøke denne månen er de som trenger et sted å gjemme seg hvor ingen gidder å lete, folk for gale, etterlyste eller desperate for resten av samfunnet. I løpet av de siste titalls årene har det vokst fram en liten bosetning på denne planeten; en liten gruppe mennesker som livnærer seg på alle lykkejegerne, gullgraverne, svindlerne, smuglerne og alt det andre avskummet som oftere og oftere stopper innom. Det som opprinnelig startet som et drivstoffdepot er nå blitt et bittelite samfunn i seg selv, helt på grensa til det ukjente, uten lover, regler eller statsmakt. Sitter du lenge nok ved pokerbordet, vil du se alt universet har å by på. Det som ikke på et eller annet tidspunkt har vært til salgs her, er ikke verdt å kjøpe.

Velkommen til Konstantinopel."


Konstantinopel er en Kollektiv-laiv, og settingen er science fiction med et visst western-preg. For mer info om Kollektiv-laiv, sjekk ut www.collective-larp.tk

Vi ønsker, i tillegg til å lage en heidundrandes laiv, å prøve ut metoder for å skrive setting kollektivt, da de to foregående Laivene har vært research-baserte. Av denne grunn kommer det ikke til å foreligge mye informasjon om Laiven før prosessen er igang.

På denne laiven kan man enten spille fastboende eller tilreisende. Tanken er at de som ønsker å fokusere på å utvikle egen rolle framfor å være med å "bygge" Konstantinopel skal ha rom for å gjøre netopp det, mens de som har lyst til å være med å skape den rareste lille byen øst for Alpha Centauri melder seg på som fastboende. De fastboende er forventet å være med å lage Konstantinopel; med planlegging, setting-skriving eller snekring.

Laiven har et depositum på kr 350, som må betales inn før men regnes som påmeldt.

Konstituerende møte for Konstantinopel er lørdag 21 Januar.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen