Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
"Skygger i mørket"
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
fantasy laiv
"One-liner":
Fylke:
Vestfold
Sted:
Verningen, mellom Larvik og Sandefjord
Ønsket ant. delt:
40-50
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
13.6.2003
Dato/tid for slutt:
15.6.2003
Varighet:
3- dager
Påmeldingsfrist:
25.05.2003
Betalingsfrist:
01.06.2003
Aldersgrense:
ikke over 18 år
Arrangører:
Stian Monsen, Kristofer Haugvik, Lasse S Sandmoe
E-post:
monstian@msn.com, strike_can@hotmail.com, lacy_ss@hotmail.com
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Dette er en lokal- laiv, med deltakere for det meste under 16 år. Egentlig er det fullt, men er du fra området og er under 18 år kan du melde deg på

Historien:
Vi befinner oss i skogen Esgaroth. Det er en kjent handelsby der, kalt Krugant. Lenge har skogen vært et fredfullt handelssted, helt til den dagen en rasende hær orker angrep skogens handelskjerne. Alt fra kirker til gårder ble brent ned. Ca. 1/3 av befolkningen mistet livet i disse grusomme kampene.
Nå er det vel 18 vintrer siden, og byen er igjen på vei oppover. Men det går rykter om ondskap igjen vokser i skogens skygger. Noen mener det kan være de ruinerte kirkene som forårsaker dette, men ingen kan bevise noe. Kirkene er fra de gamle Kvitekrist- ruinene, det sies at det var en demon som fanget sjelene til landsbyfolket. Så fikk han dem til å brenne ned sin egen kirke. Og etter sagnene skal demoen ha fanget alle prestenes hellige sjeler i ruinene og besudlet dem med ondskap. Derfor er det ingen som går opp dit mer. De sier det spøker!
Det sies at det er sett skygger, skygger i mørket rundt om i området men landsbyfolket kaller dem bare "svartesjeler".
Det sies også at det finnes verdier som er spredt rundt om i skogen. Kister med skatter, forskjellige ting med kraft eller andre verdifulle gjenstander. Kanskje er det mulig å finne disse kostelige skattene!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen