Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Rolias Morgengry del 1
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
Selinas Komme
"One-liner":
Fylke:
Østfold
Sted:
Fjeld Gård
Ønsket ant. delt:
175 + 40 statister/IS/SiS
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
13.8.2008
Dato/tid for slutt:
17.8.2008
Varighet:
5 dager
Påmeldingsfrist:
15.07.2008
Betalingsfrist:
31.07.2008
Aldersgrense:
18 år, yngre med verge
Arrangører:
Nils Gunnar Henriksen, Christian Frantzen, Boye Molberg
E-post:
rolias.morgengry@gmail.com
Hjemmeside:
Org./For./Gruppe:
Moss Fantasy
Kommentar:

Avlyst - Arrangørene regner med å sette opp denne laiven sommeren 2009 i stedenfor

6 måneder er gått siden hendelsene i flyktningleiren og Laurina Amar står ved et skille. Det tredje Rolianske riket har reist seg med Rolia som hovedstad, Tindralis invasjon er stoppet, Levina ligger i borgerkrig, Damorian har vendt hjem til sortalvriket og styrtet dronningen, Zeforindia har tatt sin plass i Gudenes Rike, Drablodin er sendt til Syndenes Rike og orkenes massive hær er beseiret av Tindrali ved månesjøen. Prinsen ligger i sin grav, og Termithias nye konge Kong Rikard Løvehjerte har omdøpt Termithia til Rolia.

En pakt har samlet Tindrali, Rolia, Selinali, Renumali og Lunali i en fred som skal bringe storhet til deres riker, men en uventet hendelse kan endre det hele. En gruppe profeter kommer til lederne for alle rikene og forteller at Syndenes Rike slår sprekker og at Selina vil vende tilbake fra sitt fangenskap i Syndenes Rike. Dette har ført til en eksplosjon i forfølgelsen av Selinas Orden, og ingen tø0r lenger stå frem som medlemmer av Selinas Orden, og de fleste har konvertert til Phelik, Aniles, Drablodin eller Zeforindia. Termithia står ved et Veiskille, og verdens skjebne hviler på menneskenes skuldre.

--------------------------------------------------------

Kom en kom alle, til det som skal bli en god gammel mosselaiv i god mosselaiv- stil. Større, lenger og mer episk enn noensinne, kom og vær med på eventyret på Gjeld Gård 13. - 17. August 2008!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen