Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Gutteskolen
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Nesodden
Ønsket ant. delt:
24 (+ 10 dagsroller)
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
22.4.2005
Dato/tid for slutt:
24.4.2005
Varighet:
Helg
Påmeldingsfrist:
15.03.2005
Betalingsfrist:
15.03.2005
Aldersgrense:
16 år
Arrangører:
Gaute Våje, Nina L. Sund, Karl Andre Bertheussen
E-post:
post@gutteskolen.net
Hjemmeside:
http://www.gutteskolen.net
Org./For./Gruppe:
Ravn
Kommentar:

På østkysten av USA ligger internatskolen Baron, et fuglerede for kommende ledere i Amerika. En institusjon dedikert til prestasjon, dyd og likhet. En skole hvis standard holdes oppe av disiplin, tradisjon, gudstro og ære. Det er fredag før palmesøndag, og siste dag i 2. semester. Året er 1957.

Baron er en internatskole for gutter, en katolsk sådan, som står hardt på at gutter lærer bedre dersom de ikke blir distrahert av unge piker i timene. Det er nok av andre distraksjoner...

Påsken står foran døren, og mange av skolens elever og lærere har reist hjem for å feire høytiden sammen med familien. Men ikke alle guttene er hentet av sine foresatte ennå, og skolen stenger ikke før mandag, så skolens ledelse har invitert noen elever fra en nærliggende pikeskole til et sosialt arrangement på palmelørdag.

Til tross for frafall av elever følger skolen normal undervisning hele helgen, med både obligatorisk og "frivillig" undervisning.

Baron har et godt skolemiljø, men gutter er gutter, og når testosteron blandes med eksklusiv Eau de Cologne og eksentriske personligheter er det duket for nevekamp, skitne triks, løgn og bakvaskelse - selv fra dannede, unge herrer...

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen