Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Død og Fordærvelse
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestland
Sted:
Bergen
Ønsket ant. delt:
ca. 40
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
27.2.2004
Dato/tid for slutt:
29.2.2004
Varighet:
En helg
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
18 år
Arrangører:
Ingebjørg Berg Holm, Guri Glambek, Torstein Utne
E-post:
torstein.utne@ifi.uib.no
Hjemmeside:
http://129.177.129.73/PULP/Index.cfm
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Dette blir den andre laiven i serien sjangerlaivene. Sjangeren denne gangen er Pulp - litteratur, slik man finner det på 20 - og 30 - tallet. Det vil med andre ord si at det er duket for en laiv bestående av helter med kløft i haken, internasjonale superskurker, fantastiske oppfinnelser, alt sammen rørt sammen med en passe dose overnaturlighet. Alt sammen kommer til å foregå i et 20 - talls miljø. Arrangørene er spesielt fascinert av norsk pulp slik man finner den i bøkene av Stein Riverton og Øvre Richter Frich, men det er også åpnet for å la seg inspirere av andre, utenlandske bokserier, så fremt de er av riktig sjanger.

Laiven vil foregå over en helg, forhåpentligvis i et leid selskapslokale/villa. Handlingen vil være satt til Norge under forbudstiden, nærmere bestemt de månedene rett før brennevinsforbudet ble opphevet. Spillet vil finne sted i en slags illegal "bar", som i Norge fortonet seg mer som slags privatfester i villaer. Det vil bli alkoholservering på laiven. Dette utelukker ikke deltagere under 18 år, men disse må være forberedt på omfattende tiltak egen og arrangørenes side dersom spillere under 18 skal delta. Spillere under 16 får ikke delta under noen omstendigheter.

Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger, innspill og ideer fra spillere, også i god tid før laiven lages. Rolleforslag mottaes med takk. Dette er laiven for høytsvevende plott og roller, og historier hvor løsningene er fantastiske og ingenting er umulig

Ingebjørg, Guri, og Torstein

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen