Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Laws of love - en såpeoperalaiv
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Oslo
Sted:
Rodeløkka vel
Ønsket ant. delt:
ca. 15
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
5.6.2010
Dato/tid for slutt:
5.6.2010
Varighet:
1 dag.
Påmeldingsfrist:
01.04.2010
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
18 år (16 år med verge).
Arrangører:
Melina Edvardsen, Therese Hovland Langemyr
E-post:
lawsoflove1@gmail.com
Hjemmeside:
https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGN3c3E5WGNCMFlQRW81X2dZUmIxRkE6MA&theme=0AX42CRMsmRFbUy01YTRlMDNhMi0xOGRkLTQ3YzktOWJlZS1jZTE3NzhkMDJhOTk&ifq
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Dato/tid for start: Lørdag 5. juni kl. 11.30.
Dato/tid for slutt: Lørdag 5. juni kl. når vi føler oss ferdige.

Vi befinner oss på settet til såpeserien Laws of love og det er første innspillingsdag av sesong 2. Første sesong har vært en kjempehit og høstet enormt gode kritikker. Det er den største hiten på day time tv noen sinne. Aldri har en såpeserie blitt så populær! Den har slått alle seerrekorder og havnet på toppen av alle mulige tv-lister. Hovedrolleinnehaverne har blitt superkjendiser over natten, og også de som står bak serien har fått stjernestatus. Nå er det "make it or break it" med sesong 2. Det er kritisk at innspillingen av sesong 2 går på skinner og at sesongen blir en minst like stor suksess som den første. Blir den det vil produsenten få frie tøyler fra tv-stasjonen og serien vil få beste sendetid, noe som vil sikre serien suksess i mange år fremover.

Det er imidlertid noen skår i gleden og visse ting som hindrer suksessen. I løpet av sesong 1 dukket det opp en hjemmeside hvor det florerte rykter om alle de ansatte på settet. Der har det blitt postet både nyheter, bilder og andre oppdateringer om serien, til stor glede for fansen. I tillegg har det også den siste tiden blitt postet mange rykter (om bl.a. homofili, utroskap og skuespillere ute av kontroll). De ansatte på settet er rasende over alle disse falske ryktene, men hvem vet hva som er sant og ikke? Det eneste man vet sikkert er at hjemmesiden blir kontinuerlig oppdatert og at alle de ansatte følger iherdig med for å slå ned på eventuelle rykter om seg selv.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen