Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Nok En Gang Tilbake Til Den Ytterste Utpost
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
Utposten 4
"One-liner":
Fylke:
Vestfold og Telemark
Sted:
Skifjell
Ønsket ant. delt:
35
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
10.6.2016
Dato/tid for slutt:
12.6.2016
Varighet:
En helg
Påmeldingsfrist:
01.05.2016
Betalingsfrist:
01.06.2016
Aldersgrense:
18
Arrangører:
Marius Riis Thorstensen, Lars Skau Ekornrød
E-post:
post@sortridderne.com
Hjemmeside:
http://www.sortridderne.com
Org./For./Gruppe:
Sortridderne
Kommentar:

Det har gått noen år siden sist gang folk besøkte Utposten i Tåkedalen, den lille bastionen på stedet som ofte ble kalt Den Ytterste Utpost grunnet sin fjerne og øde beliggenhet utenfor Sortriddernes Rike. Utposten har vært åsted for en rekke merkelige, dramatiske og grusomme hendelser, og her følger en kort oppsummering.

Første gangen oppmerksomheten ble rettet mot Utposten, var like etter den siste Krigen, da en liten og glemt bastion av Sortriddere holdt stand mot en fiende som allerede var bekjempet. Problemet var bare at ingen hadde fortalt Sortridderne om det, og således fortsatte de sitt vanstyre av Den Ytterste Utpost, helt til Ravnehjerte endelig kom og personlig oppløste den. Det var også den gangen at Den Magiske Dolken første gangen kom inn i Riket skrevne historie, et tilsynelatende uskyldig lite våpen som ville gi store konsekvenser i senere tider.

Etter at Utposten hadde vært forlatt en stund, ble Sortridderne tvunget til å vende Tilbake til Den Ytterste Utpost, da for å etterforske hemmelighetene bak denne Magiske Dolken, som hadde bragt med seg ulykke og ondskap hjem til Riket. Sortridderne oppdaget at Utposten igjen var befolket, og av ingen ringere enn han som senere skulle bli Ravnehjertes erkefiende; Vampyren Anglachel. Etter en rekke dramatiske hendelser ble Anglachel forvist fra stedet, og den Magiske Dolkens magi forseglet i marken der dens ondskap hadde blitt skapt. Igjen ble Utposten forlatt, men som alltid skulle historien snart tvinge Sortridderne tilbake dit.

Den tredje og siste kjente hendelse ved Utposten hendte for kun et par års tid siden. Sortridderne vendte Tilbake? IGJEN til Den Ytterste Utpost, og møtte på sine til da største utfordringer. De var der for å søke etter Anglachel, og for å stoppe hans voksende makt i Tåkedalen. Og de møtte der sin gamle fiende, som hadde vokst seg veldig og mektig. Og Anglachel og hans demoner voldte Sortridderne stor skade, der de klarte å fange selveste Armador Ravnehjerte innenfor Randens stengte grenser. Med Løvehjertes hjelp klarte de å befri Ravnehjerte fra vampyrens blodige hender, men hendelsene som skjedde den gangen, skulle ende opp med å forme Sortridderne historie i lang, lang tid fremover.

Etter siste besøk i Tåkedalen forsøkt Ravnehjerte å brenne den gamle Utposten til grunne, for han, som med resten av Sortridderne, hadde sett seg lei av og til stadig vende tilbake til dramatikk og død ved Utposten. Men det er urgamle krefter i spill der oppe i Nord, eldre enn selv Ravnehjertes magi, og Utposten har igjen tiltrukket seg nytt liv. Og denne gangen har det ikke bare fattet Sortriddernes interesse, men også Varghianere og andre folk fra gjerne land har trukket nordover mot Tåkedalen, der et nytt og fritt land gror frem. Det er duket for å dra Nok En gang Tilbake Til Den Ytterste Utpost

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen