Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Veien mot Sørvest
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Trøndelag
Sted:
Trondheim
Ønsket ant. delt:
30-50
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
30.6.2007
Dato/tid for slutt:
1.7.2007
Varighet:
Lørdag til søndag
Påmeldingsfrist:
20.06.2007
Betalingsfrist:
20.06.2007
Aldersgrense:
13 år
Arrangører:
Ida Fuchs, Ole Ingvar Stene, Veronica Sæther
E-post:
oistene@broadpark.no
Hjemmeside:
http://vulpeshorendi.laiv.org/vmsv/
Org./For./Gruppe:
Vulpes Horendi
Kommentar:

En allianse hadde blitt dannet. Hvitt og svart, dag og natt, ild og vann; sammen skulle de stå for å bekjempe ondskapen. Alliansen var usannsynlig og skjør. Et feil ord kunne bety slutten for samarbeidet og gjøre allierte til fiender. Dette kunne ikke risikeres; alliansen måtte bestå! En rekke saker måtte avklares og planlegges før man kunne begynne på den lange veien mot sørvest.

På samme tid, gjemt dypt inne i skogen, fant et annet, langt mørkere møte sted. De allierte hadde mange fiender, mange foraktet dem og hatet dem både for deres makt og deres gjerninger. Noen av dem tjente den onde, og håpet på å vinne hans gunst gjennom å knuse alliansen mens den ennå var sped og ung.

Intetanende fortsatte de allierte med å legge sine planer, mens de onde sakte krøp nærmere. Snart skulle de måtte kjempe for sine liv . . .

Om spillet:
Denne liven har blitt opprettet ganske enkelt på grunn av mangelen på liver i Trøndelag sommeren 2007. Det blir en enkel, upretensiøs action-live, med lave krav til roller, utstyr og kostymer, men med høye krav til godt spill og moro! I tillegg er det mulighet for plotting og intrige, for dem som foretrekker det. Vi vil gjøre de fleste til lags. For mer informasjon, se våre hjemmesider: http://vulpeshorendi.laiv.org/vmsv/

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen