Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Inndalssaga 2: Vargtid
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Trøndelag
Sted:
Landsbyen, Haltdalen
Ønsket ant. delt:
Ca. 30
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
17.6.2005
Dato/tid for slutt:
19.6.2005
Varighet:
Tre dager
Påmeldingsfrist:
15.05.2005
Betalingsfrist:
15.05.2005
Aldersgrense:
Ingen (under atten må ha godkjennelse fra foreldre)
Arrangører:
Helge L. Kolstad, Gudmund Saksvik, Espen Høe, Sunniva Saksvik
E-post:
decadance@laiv.org
Hjemmeside:
http://decadance.laiv.org
Org./For./Gruppe:
DecaDance
Kommentar:

Det har gått ti år siden sist i Inndalen. Vi befinner oss i år 923, i en bortgjemt dal langt fra folk, der en håndfull familier prøver å skape seg en tilværelse sammen. Siden forrige gang har noen avgått med døden, ikke minst selveste Gammel-Svein. Noen har forlatt dalen, noen har kommet til.

Det siste året har vært stritt for inndalingene . Uår har ført til sult og nød, og i en forferdelig storm blåste langhuset overende.

Nå har våren endelig kommet til Inndalen, men hvem har overlevd hungerens herjinger og vinterkulden? Hvem er de fremmede mennene som har blitt sett i skogen den siste tiden og som ikke vil gi seg til kjenne? Uår og sott har tæret hard på vennskapet til de forskjellige ættene i dalen; er de fremdeles sterke nok til at samtunet består? Er det en forbannelse som gjør at flere nygifte koner ikke har blitt med barn det siste året? Og hva skjedde egentlig med Tobba, den trivelige trellen som ble sporløst borte i skogen for et par uker siden?

Det er tid for midtsommerblot i Inndalen, og vennskapet til gudene er viktigere enn noensinne. Selve inndalingenes eksistens avhenger nå av gudenes blidgjørelse. Her skal det bli fest, men under festlighetene ligger et blodig alvor, bokstavelig talt.

Velkommen til DecaDances Inndalssaga 2: Vargtid!

Vargtid blir en live med en litt mer dyster handling enn Nybrott, hvor både sult og ufred truer, og tro og makter er mer tilstede. Allikevel vil mellommenneskelige forhold i en vikingtidssetting være hovedfokus.

Som forrige gang spiller vi i en tidsalder som vi har valgt å beskrive som sagatid eller magisk realisme, ut i fra teorien om at ?ekte vikingtid? ikke er mulig å spille sosialrealistisk, fordi en viking vet at det finnes guder og vetter, selv om han kanskje ikke har sett dem. Både gamle og nye spillere er hjertelig velkomne, og vi tar også gjerne i mot innspill på hvordan du tenker deg at din rolle har utviklet seg siden sist. Mer informasjon om vår verden kommer på våre hjemmesider.

Liven kommer til å foregå i Landsbyen i Haltdalen, fra 17.-19. juni. Prisen er 250,- for medlemmer av Landsbyen, 370,- for ikke-medlemmer. Festmiddag på lørdag inngår i prisen. Treller betaler femti kroner mindre, fordi de ikke får festmat, men et enkelt måltid (+ eventuell mat de våger seg til å stjele, naturligvis...). Vi ser for oss et deltakerantall på rundt 30 stk. Påmelding åpner 5.februar. Betalingsfrist er 15.mai. Overnatting avhenger av byggeprogresjon i Landsbyen, men særlig treller må belage seg på å innkvarteres i telt.

Følg med på hjemmesiden for oppdatert informasjon. Se også forumet vårt.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen