Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Stor Ståhei for Ingenting
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestland
Sted:
Steinsland i Modalen
Ønsket ant. delt:
66
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
30.7.2001
Dato/tid for slutt:
5.8.2001
Varighet:
6 dager
Påmeldingsfrist:
01.01.2001
Betalingsfrist:
01.01.2001
Aldersgrense:
18 år/avtale
Arrangører:
Trond Magne Solberg-Mortensen, May-Lill sande, May Britt Arnesen, Otto Skrove Bagge
E-post:
staahei@laiv.org
Hjemmeside:
http://staahei.laiv.org
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

På den idylliske vingården Arcadia i Hildreheimen, helt sør i Carintia,holder storbonden Prometheus til med sin familie, slekt, arbeidere ogløsarbeidere. Her finner vi pripne tanter, spretne ungdommer, suregamlinger, koselige bestemødre, sjarmerende gårdsgutter, vakre bondepiker, moderlige mødre, karsimatiske prester, sjalu ektemenn, lekende barn, strenge magistrater, enfoldige konstabler, spillegale sønner, gifteklare døtre, og selvfølgelig godsherren selv. Med inspirasjon fra laivens navn, ønsker vi å gjøre dette til en storslått forviklingskomedie.

Denne laiven er en videreføring av de tidligere laivene som har vært avholdt i Hildreheimen, særlig Grå Vår, Det Gråtende Hjerte og Haremet. En del av rollene vil være følgeroller derfra, og gamle historier og intriger
vil igjen dukke opp.

Fokus vil være på lokalsamfunnet og hverdagsintriger, men det er også mulig med intriger av mer politisk og ideologisk art. Det vil bli lagt stor vekt på å skape stemning, gjennom fysiske omgivelser, store scener og intenst rollespill.

Vi vil også benytte oss av elementer fra skjebnespillet--enkelte roller kan ha skjebner; planlagte ting som rollen skal gjøre, eller som vil skje med rollen i løpet av laiven. Dette gjør at spillere kan forberede seg på
scener, og arbeide med stemningskapning, istedenfor febrilsk plottløsning. Det sikrer også fremgang i spillet, med minimal inngripen underveis fra arrangørenes side.

I forkant av laiven, tenker vi å arrangere noen kurs og seminarer for deltakerne. Forhåpentligvis klarer vi å gi en innføring i gresk sang, musikk, dans, filosofi, kunst og mat, og vi vil gjerne også ha kostyme- og maskeverksted. Hvis det er tilstrekkelig interesse blant spillerne, blir det kanskje også mulighet til å lære seg grunnleggende pottemakeri, kurvfletting og annet.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen