Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
The Lusty Pig
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Nord-Trøndelag
Sted:
Volhaugen, Verdal
Ønsket ant. delt:
30-40
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
9.9.2011
Dato/tid for slutt:
10.9.2011
Varighet:
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
Arrangører:
Tore Svanemsli, Jean-Philippe André Caquet, Kristin Bugge Midthjell
E-post:
Hjemmeside:
http://moonshinerock.wordpress.com
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Pris/betalingsfrist:
400,- før 01.07.11
500,- etter 01.07.11

Ved den sagnomsuste "Moonshine Rock" i Colorado, en drøy dagsmarsj fra Colorado Springs, ligger saloonen "The Lusty Pig" - populært kalt "The Busty Pig" på grunn av de barmfagre pikene som arbeider der.

Saloonen er viden kjent for sine vakre piker, gode stemning, sin profesjonelle croupier , sin gode mat og ikke minst vertens egen whisky.
Siden saloonen ble åpnet av J. Howard Rutgherson i 1868 har stedet blitt flittig brukt av både lokale, og ikke minst folk på reise.
Stedet ligger meget gunstig til i og med at to store ferdselsårer fra øst til vest og nord til sørvest krysser stedet der saloonen ligger.

09.09.1874: De siste dagene har saloonen hatt enda flere gjester enn normalt. Flere av stamgjestene har slått seg til der for noen dager, og i tillegg er det overraskende mange reisende innom saloonen disse dagene.
Stemningen har imidlertid vært på topp, og selv om saloonen er fylt med alle slags folk, fra fylliker til prester, fra prostituerte til fine overklassefrøkner virker det som om stemningen er på topp, og de besøkende er rolige og fredelige folk. Eller..?

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen