Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Scoop!
Arr. type:
Laiv
Status
Avlyst
Alias:
"One-liner":
Fylke:
Vestland
Sted:
Bergen sentrum
Ønsket ant. delt:
27-30
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
17.4.2008
Dato/tid for slutt:
19.4.2008
Varighet:
3 dager
Påmeldingsfrist:
Betalingsfrist:
Aldersgrense:
18 år
Arrangører:
Mari Gjengedal, Anemari Neple, Kjerstin Gjengedal
E-post:
scooplaiv@gmail.com
Hjemmeside:
http://scooplaiv.blogspot.com
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

13/03-2008 Avlyst grunnet for få påmeldte

Det er travle dager i redaksjonslokalene til avisen Ny Dag. Om tre uker skal det velges nytt bystyre, og journalistene er på beina døgnet rundt for å dekke valgkampen. Det høyrevridde Frihetspartiet, som har sittet ved makten de siste fire årene, er mektig upopulære hos journalister flest, men ser ut til å være populære hos mannen i gata.

I korridorene og møterommene i rådhuset planlegger partiene hvordan de skal fiske flest mulig stemmer fram mot valgdagen. Medierådgiverne gjør sitt ytterste for å plante gladsaker i redaksjonene og overtale ordførerkandidatene til å stille opp på torget for å dele ut roser til forbipasserende. Samtidig gjelder det å sverte de andre partiene, og holde egne svin på skogen godt gjemt. Kan Samholdspartiet klare å overta makten? Vil de revolusjonære hardcore-kommunistene i partiet Marx! endelig få sitt første mandat?

Samtidig sliter Ny Dag med opplagstallene, og det ligger i luften at rasjonaliseringer og oppsigelser er like rundt hjørnet. Den som klarer å grave fram de mest spennende sakene, har størst håp om å få beholde jobben.

Etter nok en slitsom arbeidsdag ser både journalister og politikere fram til å gå ut og ta en øl og glemme alt som har med valgkamp å gjøre fram til neste morgen. Da ringer telefonen i redaksjonen?

Scoop! er en nåtidslaiv om mediesamfunnet. Deltakerne spiller journalister og politikere. Mer info etterhvert.

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen