Norges mest komplette liste over laiver!

Tittel:
Fluffy 3
Arr. type:
Laiv
Status
Avholdt
Alias:
"One-liner":
80-talls såpeopera
Fylke:
Viken
Sted:
Smaalenene Hotell, Askim
Ønsket ant. delt:
38
Faktisk ant. delt:
Dato/tid for start:
17.4.2015
Dato/tid for slutt:
19.4.2015
Varighet:
En helg
Påmeldingsfrist:
31.12.2014
Betalingsfrist:
31.01.2015
Aldersgrense:
18
Arrangører:
Beate Våje, June Witzøe
E-post:
fluffyflings@gmail.com
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1583380351876256/?fref=ts
Org./For./Gruppe:
Kommentar:

Vi trenger folk på venteliste, for alle rollene er så viktige, og all erfaring tilsier at noen glipper i siste liten. Vi har to menn og ingen kvinner. Send oss mail om du ønsker å stå på venteliste!

Fluffy 3 er en såpeopera-inspirert laiv satt til det glade 1980-tallet. Vi har latt oss inspirere av serier som Dynastiet, Falcon Crest, Glamour og en dæsj Svenske Hollywoodfruer. Oh the drama!
Laiven finner sted på Smaalenene Hotell i Askim - laivstart fredag 17. april ca. kl. 18, og avsluttes sent lørdag kveld, med påfølgende afterlaiv på stedet. Laiven har 18 års aldersgrense.

Fluffy 3 dreier rundt et event på Hotel Buddington Bellevue i California, årets happening for alt som kan krype å gå innen musikk-, mote- og modellbransjen. Vinneren av årets talentkonkurranse blir garantert superstjerne, bare se på Alexa Ferrari som vant i fjor!
Talentkonkurransen er en del av det store veldedighetsarrantementet, og hvem pengene skal gå til i år blir nok heftig diskutert når forslagene skal legges frem og forretningsfolkene skal sloss om å komme med det beste forslaget. Det betyr mye for det firmaet som får gjennomslag for ideen. Folk gjør mye for å skaffe stemmer, men alle oppfører seg selvsagt korrekt.

Rollene spenner fra talenter (av ymse kvaliteter), mektige businessfolk med sine agendaer, motefolk, modeller, musikkvideoprodusenter, dansere, golddiggers, entourage, bransjefolk og helt sikkert en kjekk tennislærer og en berømt aerobicdronning. Kom gjerne med egne forslag til hva og hvordan du vil spille, vi vil etterkomme ønsker så langt det lar seg gjøre. Det er spesielt viktig for oss å vite om du gjerne vil delta i talentkonkurransen, eller om du absolutt ikke vil opp på en scene. Opptreden er lipsync til en snasen 80-tallshits, du skal ikke synge selv.

Laiven foregår på et ekte hotell, og prisen er 2500,- og inkluderer:
Overnatting i dobbeltrom fredag-søndag.
To-retters middag på fredag
Frokost, to retters lunsj og tre retters middag på lørdag
Frokost søndag
(Drikke til maten ikke inkludert).
Det blir ikke enerom, med mindre du har en spesiell grunn, men da må du regne med litt høyere pris.

Vi holder påmeldingen åpen 1.-31. desember, og dersom vi ikke har fått 30 påmeldte i løpet av denne tiden blir laiven avlyst.
De første 30 som melder seg på vil motta kontonr. ca. 1. januar og har frist til 31. januar å betale.
Vi vil operere med venteliste og tilby plasser fortløpende dersom betaling ikke er kommet inn 1. februar.

Regler
1. Du må betale laiven innen den fristen arrangørene har gitt deg, ellers blir plassen gitt videre. Påmeldingen er bindende når avgiften er betalt.
2. Dersom du må melde deg av siste uka før laiven vil du bare få tilbake halve avgiften. Dette for at vi lettere skal få erstattet rollen din.
3. Laiven foregår på et hotell og du står selv ansvarlig for egne handlinger. Arrangørene tar ikke ansvar for ulykker eller ødeleggelse av gjenstander/eiendom forårsaket av spillere.
4. Laiven er alkoholfri fram til spillslutt, men afterlaiven tar vi i baren!

[Meld rettelse]


Det Store Laivarkivet - Ansvarlig redaktør Tommy Finsen